Kend din økologi

Kend din økologi

“Jeg har aldrig rigtig gået op i økologi, men i takt med at discount supermarkederne får flere øko-varer på hylderne, jo mere handler jeg faktisk økologisk. Nu hvor jeg har fået min søn, har det dog taget en lille drejning, og jeg er blevet mere bevist. Jeg er dog stadig dårlig til at vælge en øko-avokado, til samme pris som jeg kan få et helt net avokadoer for. Det er klart noget jeg skal blive bedre til.” 

xxx CSM

<< FORRIGE

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og