Her er drikken der gør, at din krop bliver dig evigt taknemmelig!

Ingredienser

1 dl kokosmlæk

2 dl vand

1 tsk – 1 spsk fintrevet frisk gurkemeje

1 tsk – 1 spsk fintrevet ingefær

1 spsk stødt sort peber

Spis eller drik gurkemeje i lange baner, og din krop vil elske dig! Et par gamle husråd har aldrig taget skade, så her kommer vi med et godt et af slagsen. Denne gang omhandler det ingredienser, som har så mange gode egenskaber, at det ville være dumt ikke at gå i gang med det samme 😉

LÆS OGSÅ: Hverdagsret: Smørmør kylling i frisk gurkemeje-karry-pasta

Husmorrådet lyder denne gang på, at du skal drikke en kop med varm kokosmælk, gurkemeje, ingefær og peber. Det har så mange positive effekter i kroppen, så hvorfor ikke give det et forsøg? Men hvorfor er det, det er så godt? Læs med nedenunder og se hvor godt det er for dig og din krop. 

1. Det er godt for forbrændingen
Hovedbestanddelen af gurkemeje består af stoffet curcumin, som har mange gode medicinske egenskaber og det er blandt andet et stærkt antioxidant. Ifølge mange forskere, kan gurkemeje være godt for forbrændingen og kan gøre, at du føler dig mindre oppustet.

2. God følelse i musklerne
Forskningen viser også, at gurkemeje virker mod betændelse. Det kan have betydning for dine muskler, som vil have nemmere ved at komme sig efter en hård omgang træning. 

3. Øget vægttab
Flere studier viser også, at gurkemeje reducerer tilvæksten af fedtceller og dermed også kan øge stofskiftet. Se dét kan vi lide! 😉

For at få et ekstra boost af gurkemejens effekt, så er det, at man skal supplere drikken med sort peber, så man kan maximere de gode effekter. Udover det, er sort peber godt for næringsoptaget i kroppen, især B- og C-vitamin.

4. Kolesteroltallet
Du har nok ikke kunne undgå at høre ordet kokosolie? Kokosolie er kendt for at kunne klare stort set alt, både på din krop, din hud og dit hår. Udover det, viser studier også, at kokosolie er godt til at forhøje det gode kolesterol i din krop.

LÆS OGSÅ: Derfor er kokos godt for dig

5. Influenza og forkølelse
Ingefær er især godt mod influenza og forkølelse, da det er godt mod virus og bakterier og beskytter derved kroppen mod angreb. 

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op, uden at det koger. Lad det simre i 10-15 minutter. Hvis du ønsker, at det bliver en smule sødere, så tilsæt eventuelt lidt kardemomme eller honning.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være