Spis ikke frugt! Det feder!

Facts


Tina Lykkegaard

Tina er under uddannelse til holistisk hudterapeut og arbejder til dagligt med at vejlede omkring skønhed og sundhed gennem hendes online vejledning.

Se mere til Tina på Instagram under navnet @tinalykkegaard eller på hendes website www.tinalykkegaard.dk 

Argh!! Har du også hørt det? Jeg har tænkt mig at komme med nogle ret vigtige informationer, som du måske ikke havde tænkt på eller kendte til. 

Sommetider hører jeg nogle ting, hvor jeg ikke synes det er nuanceret nok, eller at man ikke har tænkt nok over det udsagn, som man kommer med. Frugt indeholder ganske vist frugtsukker, og nogen mere end andre. Men frugt er pakket ind i nærende fibre til din fordøjelse, og vitaminer og mineraler som din krop har brug for. 

LÆS OGSÅ: Forstår du hvad kroppen prøver at fortælle?

Bær indeholder mindst frugtsukker, og specielt de mørke bær er ret interessante. De indeholder store mængder af antioxidanter, som er med til at beskytte kroppens celler. Antioxidanter er også de stærke indre soldater, som vi har brug for og som vi får igennem kosten hver eneste dag. 

Frugt indeholder som sagt frugtsukker, og det der kan ske når man spiser (STORE) mængder af frugt er, at du kan tage på i vægt. Men så snakker vi også rigtig meget frugt. 

Nogle (specielt) kvinder er dog meget følsomme over for frugtsukkeret, hvor deres blodsukker hurtig vil stige, hvilket kan give kortvarig energi og øget trang efter sukker, når blodsukkeret er faldet igen. Det er ikke hensigtsmæssigt, så en god regel er, at spise lidt sundt fedt til, når du spiser frugt. På den måde holder man blodsukkeret stabilt.

LÆS OGSÅ:  Derfor ændrer din hud sig hele tiden

Det samme gælder når du laver smoothies. Her skal du gerne tilføre lidt sundt fedt evt. fra 5-10 nødder, en halv avokado eller en spsk. hampefrø. Jeg anbefaler 2-3 stykker frugt om dagen og gerne bær eventuelt fra frost. 

Ha’ en dejlig weekend! 

Kærligst Tina 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være