[single_post_category_name]

5 yoga apps til din hjemmetræning

Yoga er en fantastisk måde at slappe af i krop og sind på – og så får du samtidig en lækker træning, som giver dig overskud og et strålende ydre. Den eneste ulempe er, at det kan være svært at finde et yogastudie som passer ind i din tidsplan og som ikke koster en formue… Vi har derfor fundet 5 yoga apps, som du hurtigt kan finde på din smartphone, så du nemt kan lave Kriger I, Lotusstilling, og Down Dog hjemme i stuen, lige når det passer dig!

Du behøver ikke nødvendigvis en yogamåtte, men det er en god idé at anvende én, hvis du gerne vil skåne din krop – gulvet kan godt blive lidt hårdt i længden 😉

LÆS OGSÅ: Derfor elsker din krop yoga

 

1. Yoga Studio

Vi burde måske have gemt den bedste til sidst, men vi er vilde med denne her yoga app. For kun 39 kr. får du adgang til 65 yogatimer, som varierer i længde og sværhedsgrad. Det er en simpel og nem app, og øvelserne er meget effektive!

 

2. FitStar Yoga

Hvem elsker ikke en gratis app? Det gør vi i hvert fald! Med denne app kan du vælge at bruge de tilgængelige yogaøvelser eller du kan låse dem alle op for et måned- eller årligt beløb. Du kan jo eventuelt afprøve de tilgængelige øvelser først og se om det er noget for dig.

 

3. Pocket Yoga

For 25 kr. kan du få denne app, som helt sikkert vil få dig til at svede! Med et udvalg af øvelser i hurtigt tempo, som varierer i sværhedsgrad og længde, vil du efterfølgende føle dig både afslappet og som om du netop er blevet færdig med et HIIT-hold i fitnesscenteret.

 

4. Universal Breathing – Pranayama

Ønsker du at udøve den gamle kunst inden for bevidst vejrtrækning, så skal du prøve denne gratis app. Her kan du ændre øvelserne efter din vejrtrækning og din ønskede længde af yogatimerne.

LÆS OGSÅ: Her er din guide til de 4 bedste yogaoplevelser i Sydøstasien

 

5. Kids Yogaverse

Undersøgelser viser at yoga ikke kun er sundt for voksne, men at børn faktisk også har godt af de afslappende og udstrækkende øvelser – Vidste du det? Denne app kan du købe for mellem 29 og 39 kr. og med den lære dine børn om yoga med billeder, videoer og øvelser!

 

Kilde: Popsugar 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide