5 utroligt afslappende måder du kan tabe dig på

Med sommeren ventende forude, så har vi gode nyheder: der ér nemlig flere måder til, hvordan du kan forbrænde en masse kalorier på en dag UDEN at skulle sætte sin fod i fitnesscenteret. Wuhuu!

LÆS OGSÅ: Find 6 nemme øvelser til din træning lige her.

Nogle af aktiviteterne vi har samlet nedenfor, er utroligt nok så afslappende, at du højst sandsynligt vil falde i søvn (det lyder knapt så anstrengende).


Tag et bad
Føler du dig stresset i hverdagen? Så er der god grund til, at lave et skønt varmt bad til dig selv. For hvis du slapper tilstrækkeligt af, i varmt vand, så vil du kunne forbrænde omkring 130 kalorier, som svarer til en lækker kop cappuccino hos Starbucks 😉


Gå med hunden
Er du en heldig ejer, af et skønt lille firben? Så kalder den daglige tur rundt omkring blokken, som gør, at du faktisk er tvunget ud næsten hver dag. Ved at du holder den daglige gåtur vedlige med din lille firbenede ven (som snuser til hvert enkelt græsstrå nærmest), så kan du alligevel forbrænde op til 225 kalorier i timen (hvilket vil sige en halv Marsbar).


Få massage (JA TAK!)
Det her må være den absolut bedste måde til, hvordan vi kan forbrænde kalorier. Men damer, det virker! Så er det bare med at sætte manden/kæresten i gang derhjemme 😉 Med en times massage kan du nemlig forbrænde ca. 67 kalorier, som svarer til en god håndfuld mandler.

LÆS OGSÅ: Vi har samlet de lækreste steder du kan få massage og spabehandlinger her.


Tag en lur
Vores krop bruger utrolig meget oplagret energi, i løbet af en hel dag. Fra at trække vejret, til fordøjelse af det du spiser og ikke mindst at sove, forbrænder du kalorier hvert eneste minut – simpelthen for, at din krop kan fungere. Derfor kan du utroligt nok have en kalorieforbrænding på 68, når du tager en time på øjet.


Grin med veninderne
Lige bortset fra massagen, så må noget af det bedste også være, at kunne forbrænde kalorier så simpelt, som at få et godt grin med veninderne. Så selv om overskuddet ikke altid er helt i top og du overvejer at aflyse, så er det ret fantastisk og sundt på samme tid, at være sammen – det behøver ikke nødvendigvis at være i flere timer. Ved at du ses med dine veninder og får vendt hele verdenssituationen i 10 til 15 minutter, forbrænder du op til 40 kalorier. Så forestil dig lige engang, hvor stor din kalorieforbrænding er, de dage hvor både du og dine veninder er i det helt rigtige snakke-humør 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og