Anne Bech: 3 øvelser til en sommerklar mave

Facts

Anne Bech

Forfatter, personlig træner, sundheds- og træningsekspert

Står bag MyGym2Go som er et onlinemagasin der oplyser og motiverer til en sundere og sjovere livsstil inden for emner som kost, træning, livsstil og wellness.

Se mere på: MyGym2Go.com
Og på Instagram: mygym2go

Vi vil alle gerne have flade maver. Sommeren er på vej. Vi har allerede rundet de 25 grader og de første sommerdage. Det er nu, vi skal give det allersidste. Her en lille træningssession med tre maveøvelser for dig, der gerne vil nå helt i mål. 

LÆS OGSÅ: Annes 7 bedste råd

Nogle af øvelserne er for den lige muskulatur og andre er for de skrå mavemuskler. Vi skal bruge hele vores krop til at udføre øvelserne, så vi får godt med sved på panden. Lad os gå i gang. 

Øvelse 1

Start med at stå i håndstand. Spænd i maven. Hold din ryg ret og forsøg ikke at stritte for meget med numsen. Nu trækker du dit knæ op til albuen. Sørg for at twiste godt i maven. Du laver 10 på hver. 

Øvelse 2 

Vi skal ned på vores måtte at ligge. Et tæppe eller håndklæde kan også benyttes. Læg dig på ryggen. Træk benene op og sørg for at spænde godt i maven. Løft numsen med op, så du får klemt godt sammen. Hold hagen fri for brystet og hold albuerne ud til siden uden at trække op i nakken. Stræk benene lige udover kroppen og spænd godt op i maven. Du løfter overkroppen samtidig med, at du trækker benene ind til dig igen. Sådan fortsætter du 10 gange.

Øvelse 3

Vi ligger fortsat på ryggen. Stræk arme og ben ud og løft modsat arm og ben. Højre arm på venstre ben. Venstre arm på højre ben. Spænd i maven og nyd spændingen. Du tager 10 på hver.

Bonus! Hvis du samtidig skruer ned for slikket, sukkeret og kagen, så er dine synlige abbs på vej til dig.

LÆS OGSÅ: Fortællinger fra min karriere: Anne Bech

Se hvordan du får en flad mave med Anne Bech: 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være