Maria Juhl: Min vej ud af ulykkeligheden

Facts

Maria Juhl

Maria er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Hun har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil.

Hør Deepak Chopra fortælle om Marias arbejde her

www.mariajuhl.com

@live_more_struggle_less

livemorestruggleless

Yoga er ikke en sport. Det er nærliggende at tænke det ind under kategorien sport, da vi i dag kan købe yogaudstyr i sportsbutikker og “gå til yoga” i fitnesscenteret… Men hvad mener jeg egentlig med, at yoga ikke er en sport?

LÆS OGSÅ: Maria Juhl: Sådan får du mere energi 

Yoga var den vildeste katalysator for forandring i mit liv, da jeg som 21-årig var en depressiv universitetsstuderende. Jeg var dybt ulykkelig og fanget i mit hovedet – og samtidig skrantede min krop i den grad. Jeg kunne ikke sove om natten, led af kronisk forstoppelse og havde ingen energi eller lyst til dagens aktiviteter. Jeg troede, at livet kun handlede om at præstere og klare sig godt, men havde det rigtig skidt indeni.

Da jeg lærte yoga at kende, ændrede det bogstavelig talt mit liv fra den ene dag til den anden. Jeg begyndte at mærke min krop, mig selv og det, jeg ønskede mig i livet på et dybere plan. Herefter kunne jeg slet ikke lade være med at ændre mit liv og dermed også min fysiske og mentale tilstand til det mere positive. Jeg stoppede med god fornemmelse på mit studie og med alt andet i mit liv, som ikke gav dyb mening og skabte energi og glæde for mig. Jeg valgte pludselig med lethed til og fra i mit liv, fordi jeg var i kontakt med mig selv. Jeg valgte usunde spisevaner, daglig stress og sene sengetider fra og yoga blev mit største tilvalg.

Kombinationen af de fysiske bevægelser, de dybe åndedræt og afspændende nærvær var og er stadig godt for mig – både i krop, sind og følelsesliv. Min fordøjelse kom med tiden på ret kurs og jeg fik stabiliseret mit hektiske og triste sind. Ingen sport har nogensinde kunne gøre det for mig. Sport blev altid til mere præstation for mig og kom derfor til at handle om, hvor god, hurtig og stærk, jeg kunne blive. Yoga er en omfattende livsfilosofi, der guider dig mod større grad af harmoni med dig selv og dine omgivelser. Inden for yoga er de fysiske stillinger et redskab til at lære dig selv, din krop og dens grænser og behov at kende. Der er absolut intet andet mål med disse stillinger. Der er ikke et særligt sted, du skal hen med din praksis. Hvis du aldrig bliver smidigere, stærkere eller bedre til at balancere, vil det stadig være yoga. Yoga er opmærksomhed, væren og den fulde accept af dig selv. At du så ikke kan undgå at blive stærkere, smidigere og få det bedre i krop og sind er sekundært og vokser netop ud af din selvaccept. Netop når vi er tilstede i vores krop, trækker vejret dybere og afspænder dagligt, så fungerer kroppens immunforsvar, fordøjelse og sind mere optimalt. Og mange taber sig da også, når de integrerer yoga i deres liv…

Lyder det skørt eller abstrakt? Lad mig guide dig i et LIVE online yogaprogram derhjemme – Kristi Himmelfart – torsdag den 25. maj – kl. 9-9.45. – med fysiske stillinger og åndedrætsøvelser, som udført med slukket telefon, roligt sind og indadvendt opmærksomhed kan give dig smag på yogaens dybde og effekt på din krop og dit sind. Tilmeld dig den gratis yogasession her

LÆS OGSÅ: 3 måder at forstå din stressreaktion på

Start allerede nu med en guidet åndedrætsøvelse, der balanceret sindet:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være