[single_post_category_name]

Sara Torvallbach: Jeg valgte feminin sundhed

Det gamle paradigme har været styret af den maskuline livstilgang. Det betyder, at kvinder har tilegnet maskuline energier, som at knokle, forcere og presset os helt uhyggeligt for at nå de resultater vi har ønsket. Formentligt over hele linjen i vores liv.

Det var en kæmpe fejl jeg begik inden for min egen sundhed. Måske kan du kende det?
Jeg knoklede på spinningcyklen efter arbejde flere gange om ugen, selvom jeg i forvejen var stresset, Jeg løb i frost og sne, selvom jeg hader at løbe.
Mens jeg troede jeg spiste og levede sundt anede jeg ikke hvad min krop blev næret af. Et æble og en skrigende mave kunne jeg sagtens gå i seng på, alt imens jeg troede, at jeg gjorde mig selv og min krop en kæmpe tjeneste. I virkeligheden gjorde jeg det modsatte ved at hive og
slide, for at nå de sundhedsresultater jeg ønskede. 
Mange slankeforløb og sundhedsråd er stadig drevet af de maskuline energier, men når vi forstår at lade det feminine lede os er det både behageligt, kærligt og No Stress at trylle vores sundheds og kropsbillede op på vores potentielle og smukke niveau. Både nu og på den lange bane. Her er vi ikke bare glade for hvordan vi ser ud men også for hvordan det føles at holde os der.
Se videoen her og hør hvorfor en navigering fra maskulin sundhed til feminin sundhed er din helt store genvej til den sunde livsstil og lækre krop, som kvinde. Gør op med den maskuline tilgang og få dit magiske feminine på banen nu. Din krop vil elske dig for det. 

Ps: Se bort fra mærket i filmen ” Vi starter 4 april” – du kan nu starte på My Body is My Boss i dag. Læs mere her:  www.mybodyboss.com 
PPs: Følg Saras hverdag på instagram her

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide