Velkommen til ChriChris nye sundhedsblogger

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Da Christiane ringede til mig for nogle måneder siden og spurgte, om jeg havde lyst til at være fast tilknyttet sundhedsblogger på Chrichri, sprang jeg straks på idéen. 

Men hvem er jeg? – og hvorfor skal du læse mine indlæg? Mit navn er Marie Louise Cramer, og omdrejningspunktet i mit arbejde er at hjælpe, motivere og inspirere andre til at leve en sund, stærk og aktiv livsstil. Det praktiserer jeg både i mit træningsstudie på Esplanaden – Cramers Studie, hvor jeg er træner og coach for mine klienter. Udover at bruge enormt meget tid i studiet, elsker jeg at skrive. Den 24. august udkommer min første bog, som har til formål at hjælpe dig til at opnå en livsstilsændring, hvor jeg guider dig skridt for skridt. 

Jeg glæder mig til at begynde at blogge regelmæssigt herinde, og jeg er altid åben overfor spørgsmål og gode idéer til fremtidige indlæg. Så har du noget på hjertet, du virkelig gerne vil have svar på, er du altid velkommen til at skrive! – og husk. Sundhed handler om meget mere end broccoli og håndvægte. Det handler også om, at du skal være glad, helt inde i hjertet. Mental sundhed er en undervurderet størrelse, og det kommer jeg også til at have fokus på. 

♡ Marie Louise

Pssst., du kan altid følge med på min Instagram, @marielouisecramer eller købe min bog, hvor jeg giver dig en masse gode råd til en sund og stærk krop.


Din sunde plan
– Søvn, væske, træning & kost

Af Marie Louise Cramer 

Køb bogen her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være