Anne Bech: 5 min. morgentræning inden arbejde

Facts

Anne Bech

Forfatter, personlig træner, sundheds- og træningsekspert

Står bag MyGym2Go som er et onlinemagasin der oplyser og motiverer til en sundere og sjovere livsstil inden for emner som kost, træning, livsstil og wellness.

Se mere på: MyGym2Go.com
Og på Instagram: mygym2go

Anne Bech er på banen igen, denne gang med fire nemme øvelser, der tager 5 minutter af din tid om morgenen, og så kan du daffe på arbejde med god samvittighed. Så frem med motivationen og gør disse steps en del af din nye morgenrutine! 

“Vi begynder at nyde den, fordi vi bliver bedre, stærkere, og den bliver langsomt at blive en naturlig del af vores dagligdag. Til sidst kan vi slet ikke undvære den”. 

Denne workout tager dig kun fem minutter at lave og kan blive en del af din nye morgen-rutine. Øvelserne kan tages med overalt, så der er ingen undskyldninger! 😉 

Klar, parat, start!

Nummer 1:
Stil dig med afstand mellem fødderne, ret dig op og strit lidt med numsen. Knæene må ikke komme ud over dine tæer, når du nu skal bukke i benene. Du laver en squat og strækker armene imens, så du får godt gang i hele kroppen. Du laver 10 squats.

Nummer 2:
Du læner dig frem og kravler frem på gulvet, så du står i en planke. Du spænder godt op i maven og i hele kroppen. Kravl så tilbage igen. Bøj i benene og ret dig op. Denne øvelse gentager du fem gange. Øvelsen kaldes en walking plank.

Nummer 3:
Du rejser dig op igen. Nu stiller du dig oprejst og bøjer dernæst i knæene. Du har vægten på det ene ben og bukker kroppen ned til den ene fod. Du rejser dig op igen og tager hænderne i vejret. Nu bukker du dig ned til den modsatte fod. Fortsæt frem og tilbage og skift mellem hvert ben. 

Nummer 4:
Du samler fødderne og går frem igen i en walking plank, som i øvelse nummer 2. I stedet for at kravle frem og tilbage, trækker du knæene op mod dine skuldre skiftevis. Du skal stadigvæk huske at spænde godt op i din mave.

Nu har vi fået sved på panden. Du er forhåbentlig frisk og veludhvilet, og du kan nyde resten af dagen med god samvittighed. Fortsat god træning piger! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive