Sådan får du trænet på din ferie

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Kender du det – ferien venter forude. Du vil rigtig gerne træne på ferien, men du kender dig selv godt nok til at vide, at det aldrig kommer til at ske? Jeg har samlet 3 gode råd, som hjælper dig til at få trænet på din kommende ferie. 

LÆS OGSÅ: Velkommen til ChriChris nye sundhedsblogger

1: Pak kufferten: Første skridt er at pakke træningstøjet løbeskoene ned i din kuffert. Ja ja, det er måske et lidt simpelt råd, men vi må hellere minimere de dårlige undskyldninger fra starten. Har du kun gammelt træningstøj liggende hjemme i skuffen, så er det måske på tide at forkæle dig selv med et nyt sæt træningstøj? Det er altid lækkert at hoppe i nyt og pænt træningstøj. Måske lidt overfladisk, men hey – virker det, så virker det! 

2: Træn om morgenen: Hvis jeg var dig, ville jeg lægge min træning om morgenen. Inden morgenmad, og mens din kæreste/familien stadig ligger og sover. Jeg ved godt, det er drøn svært at overbevise sig selv om, at morgentræning er en god idé. Det er jo ferie – men, jeg garanterer dig for, at det er det hele værd, når du først er retur fra dagens træning. Hvem kan overskue en træning sidst på eftermiddagen, efter en hel dag i solen? Ikke mig. 

3: Træn kort og effektivt: Uanset hvor glad du er for at træne, kan det nogle gange være svært at overskue en hel times træning. Er det nemmere at overskue 30 minutter? Du kan sagtens nå en effektivt træning på 30 minutter. Er der et motionsrum på hotellet, kan du smutte derned, eller du kan løbe eller gå en tur i rask tempo. Eller måske er der en pool til rådighed? 30 minutters svømning giver dig en god kalorieforbrænding, og så er det desuden en skånsom træningsform, hvis du fx har lidt problemer med knæene. 

LÆS OGSÅ: Marie Louises blogindlæg, hvor hun giver inspiration til, hvilke øvelser du kan lave på ferien

Nyd ferien – slap af med god samvittighed, og få træningen ind fra morgenstunden – fx hver anden eller hver tredje dag.

♡♡ Marie Louise 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive