[single_post_category_name]

6 ting, der kan ske, hvis du drikker grøn the hver dag

Når du drikker the, sker der underværker i din krop og dit sind. En enkelt kop the er fyldt med antioxidanter og anti-inflammatoriske ingredienser, som gør kroppen godt. Vi har her fundet nogle af de bedste grunde til at drikke mere grøn the i hverdagen.

LÆS OGSÅ: 5 trin til valg af hudpleje

Du vil få mere energi
Grøn the har en tilpas mængde koffein, som betyder, at du automatisk vil føle dig mere energisk, modsat den energi kaffe nogle gange kan give dig, hvor du pludseligt kan føle dig udmattet.

Du vil blive mere afslappet
En ingrediens, der er blevet fundet i the, som hedder EGCG, er blevet undersøgt og det viser sig, at det er med til at øge følelserne af at være rolig og samtidig reducerer det stressniveauet i kroppen.

Din hukommelse forbedres
Blot en eller to kopper the om dagen kan øge forbindelsen i den del af hjernen, der har med hukommelsen at gøre.
Hvis du drikker the igennem en længere periode, kan grøn the faktisk være med til at formindske demens!

Du kan tabe dig
Drik en kop the inden din træning, så vil du få et ekstra boost inden træning og samtidig vil det øge dit stofskifte! Win-win situation 😉

LÆS OGSÅ: 10 tips til at spise sundt, når du er ude! 

Du bliver mindre syg
Hver eneste kop the er fyldt med antioxidanter, der hedder catechiner, som giver dit immunforsvar et boost. Pres lidt citron i din the for at hjælpe dem til bedre at blive absorberet af din krop. (Samtidig får du også en ekstra dosis af C vitaminer!). 

Din hud kan blive bedre
Det er meget simpelt; når du drikker the, hjælper du automatisk din hud med at formindske urenheder og solskader. Du kan også bruge det til at rense dit ansigt, og derved minimere uren hud og akne, da du beroliger huden og du kan også minimere olieproduktionen i ansigtet (Der er jo en grund til, at det er i flere renseprodukter…)  

Kilde: Purewow

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide