[single_post_category_name]

Undskyld, Vin. Men øl er faktisk bedre for kvinders heldbred!

Det er altid et dilemma, når vi er i byen: Er du i humør til vin eller en øl? Det kan selvfølgelig også afhænge af, hvilken anledning det er, men undersøgelser viser rent faktisk, at øl er det bedste valg, hvis du er kvinde.

LÆS OGSÅ: 6 ting, der kan ske, hvis du drikker grøn the hver dag

Her er grunden: Når vi ældes som kvinder, vil vi gerne beholde vores knogletæthed og undgå knogleskader og gigt (for eksempel). Det er selvfølgelig oplagt at tage vitaminpiller med kalcium, meeen det siges altså, at øl – som er rig på silicium – skulle have en væsentlig positiv indvirkning på vores knoglestruktur. Samtidig er det faktisk en bedre kilde til at undgå knogleskader, fordi det nemt absorberes i kroppen.

For eksempel har en undersøgelse vist, at deltagere absorberede 64% mere silicium fundet i alkoholfri øl sammenlignet med blot 4% af den samme mængde i bananer (som i øvrigt også er en god kilde til at få silicium for kvinder).

Og for at gøre det endnu mere interessant, så vil humlen og flavonoiderne i øl faktisk være med til at sænke frigivelsen af kalcium fra knoglerne. Det er jo win-win! 😉

Så piger, drik ud! (med måde, selvfølgelig)! 

 

Kilde: Purewow

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide