10 øvelser, der forbrænder 200 kalorier på under 3 minutter

Har du svært ved at tabe vægt, når du både jonglerer mellem fuldtidsarbejde, børn, kærlighedslivet og dit sociale liv, så har vi en god nyhed til dig lige her! Hvis du træner intensivt i blot 2,5 minutter, vil du automatisk kunne forbrænde op til 200 kalorier ekstra om dagen. What’s not to like 😉

LÆS OGSÅ: Hvorfor nogle sveder mere end andre

I 2012 blev der lavet et forsøg med fem sunde og fitte mænd, hvor de blev sat til at lave sprint intervaller på en cykel (fem 30-sekunders intens intervaltræning med fire minutters cykling i mellem). Selvom mændene sad stille resten af dagen, endte de med at forbrænde 200 kalorier ekstra i de dage, hvor forsøget stod på.

Selvom det var et lille og simpelt forsøg, er det nok til at bevise, at en god, intens træning med intervaller nemt kan blive en del af din daglige træningsrutine, og samtidig have overskud til arbejdet, børnene og/eller det sociale liv. Vi giver dig her 10 intense øvelser, der tager omkring 2-3 minutter at udføre. Sørg for at få sved på panden og pulsen op på den korte tid, du har, og du sikrer dig nogle ekstra forbrændte kalorier på dagen. Hvis det bliver alt for intenst, kan du evt. opdele øvelsen i intervaller, så det tager lidt længere tid, men bliver mere overskueligt. God træning!

Burpees. Skiftende bevægelser fra at lave en stående squat til push-ups, det er med til at træne alle dine muskelgrupper.

Sprællemand.
Øvelse du kan lave, hvor som helst, når som helst, og det får dit hjerte til at pumpe derudaf!

Bjergbestiger. En cardio-øvelse, der hjælper med at styrke benene og kernemusklerne.

Frogger. En planke-til-squat øvelse, der giver sved på panden. Start i planken og hop med fødderne op til ydersiden af dine hænder, så du ender i en lav squat og hop tilbage til planken.

Løb op ad trappen. Det siger sig selv, og det giver ligefrem stærke bagben!

Gående lunges. Lunges hjælper dig med at få balance, mens du strækker kernemusklerne og den nederste del af kroppen. Husk at gøre det korrekt, så du ikke får knæ/ankelskader.

Høje knæ. Løb på stedet, mens du bruger armene også. Målet er at holde knæene høje (helst 90 grader) og hold kroppen lige oprejst.

Skråhop. Hop fra side til side, og lad som om du hopper over en usynlig linje.

Jump squat. Start med at lave en almindelig squat, forbered så kroppen på et lille hop og brug fødderne til at sætte af. Når du lander, så sænk ryggen og gå i squat-position. Du skal prøve at lande  så hurtigt som muligt, som faktisk kræver en del kontrol.

Kasseøvelse. Find en kasse, en skammel eller noget andet med en forhøjning fra gulvet. Med tåspidserne skal du røre kassen med højre og derefter med venstre fod. Gør det hurtigt, og du får ekstra sved på panden 😉

Kilde: popsugar.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og