Hvad vil du vide?

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Sundhedsverdenen! Det kan simpelthen være så svært at finde hoved og hale i, hvad der er rigtigt og forkert. Det ene øjeblik er fedt den største synder og årsag til fedmeepidemien, det næste øjeblik bliver kulhydraterne ’buhet væk’, og mens du kigger væk, er gluten og laktose et absolut ’no go’. Som personlig træner og coach kan jeg nærmest blive helt forpustet af alle de informationer – hvordan søren skal forbrugeren nogensinde blive klog på, hvad der er sundt og mindre sundt?

LÆS OGSÅ: Kom i gang med din løbetræning

Generelt set er det nok på tide, at vi ikke ser så ’sort/hvidt’ på tingene. Det er på tide, at fødevarer ikke opdeles i sunde og ’ikke-sunde’ fødevarer. Der er helt sikkert fødevarer med flere eller færre kalorier – og tilmeld fødevarer som indeholder flere, færre eller begrænset mængde af vitaminer og mineraler. Det er et emne, jeg har mange tanker omkring. 

Når det så er sagt, vil jeg rigtig gerne vide, hvad du kunne tænke dig, at få svar på? Har du hørt noget, som du enten ikke forstår, eller gerne vil have uddybet? Er du i tvivl om, hvordan du bedst påbegynder dit vægttab? Hvad det bedste er at spise inden træning? Bør du drikke en proteinshake efter træning? Må du spise inden sengetid – eller tager du alt på, du spiser efter kl. 20? Alle spørgsmål er velkomne! Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet på Instagram, så følger jeg op på dem. Lad os blive kloge på sundheden sammen – jeg glæder mig til at høre fra dig.

♡♡ Marie Louise

Husk – du kan altid følge med på min blog (marielouisecramer.dk) og på min Instagram: @marielouisecramer

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være