[single_post_category_name]

Er du klar til yoga & smoothie challenge?

Så er det på mandag det går løs og DU kan være med! 

Ønsker du at afslutte sommerferien og gå efteråret i møde med sundhed og livsenergi? Så vær med til gratis YOGA SMOOTHIE challenge for ChriChris læsere fra 7.-11. august. Sig JA til at starte 5 morgener med 15 min. guidet yoga og en lækker smoothie (på det tidspunkt, der passer dig) og mærk forskellen i dit energiniveau resten af dagen!  

LÆS OGSÅ: Derfor skal du huske at slappe af i din sommerferie

For hvad er vigtigere for en god start på dagen, end hvad du gør med og putter i din krop? Med den start kan du derefter bruge resten af dagen på at komme din gode energi i projekter og relationer, som ligger dit hjerte nært <3 Og du har skabt fundamentet til en god vane, du kan tage med dig fremover. 

Det er ikke svært og kræver ikke, at du kender til yoga eller er smidig. Du vil modtage inspiration til dine morgen smoothies, som du selv kan variere i det uendelige, og hver morgen vil der være en ny lille guidet yogasession i vores Facebook-gruppe. 

Det er Maria Juhl, der afholder denne challenge, og du kan tilmelde dig på  www.mariajuhl.com


Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide