Fit på 8 uger

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

I december udkommer en sundhendsedition til ChriChri abonnenter. Jeg kan bl.a. løfte sløret for, at jeg her kommer med en lille ’kickstart guide’ til dig, som ønsker at opnå en sundere og stærkere livsstil.

Guiden tager udgangspunkt i min bog, DIN SUNDE PLAN. Har du tidligere læst mine indlæg herinde, på min blog og følger du med på min Instagram (@marielouisecramer) ved du også, at jeg ikke er fortaler for hurtige løsninger og ’quick-fixes’. Hvorfor så en ’kickstart guide’? Der er ingen tvivl om, at det øger motivationen at se resultater – det kan vi vist hurtige blive enige om. Målet med denne guide er altså at hjælpe dig i gang, så du kan se og mærke resultater på egen krop, så du får lyst og motivation til at kæmpe videre. 

Jeg kan naturligvis ikke fortælle, hvad guiden konkret kommer til at omhandle, men to af pigerne fra Chrichri kontoret er netop startet et 8 ugers forløb, hvor de gennemtester guiden.


Før billede


Før billede

Til december kan du se billeder af, hvilke resultater pigerne har opnået. Der er ingen tvivl om, at pigerne kan opnå synlige resultater på 8 uger, men det er også vigtig, at de ikke mister modet og motivationen undervejs. 2 måneder er trods alt forholdsvis lang tid. Netop derfor har jeg opstillet nogle – i min optik – overskuelige og rimelige retningslinjer, som de skal følge. Måske du kan lade dig inspirere?

9 RETNINGSLINJER

 1. Sov 7-8 timer hver nat
 2. Drik 1-1,5 liter væske om dagen
 3. Minimer indtaget af sukkerholdige drikkevarer, fx sodavand, juice og smoothie
 4. Ingen kaffe (koffein) efter kl. 16
 5. Gå og/eller cykle 30 minutter hver dag
 6. Minimum 2 x styrketræning om ugen.
  Pigerne joiner mine Teamtræningshold mandag og onsdag kl. 7:30.

 7. Spis grøntsager til frokost og aftensmad
 8. Spis fuldkornsprodukter
 9. Minimer indtag af slik og søde sager. 

Ellers er vist ikke meget andet at sige end – stay tuned ♡♡
XX Marie Louise 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og