Sådan kommer du afsted til træning

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Det kan godt være, at jeg er coach og træner, og at jeg lever af at holde min krop sund og stærk, så jeg kan være et inspirerende og motiverende forbillede for mine klienter i Cramers Studie og følgere på Instagram og bloggen, MEN – jeg kan sørme også have svært ved at komme afsted til træning. 

LÆS OGSÅ: Er du bange for at blive for muskuløs af  styrketræning?

Jeg har også dage og nogle gange perioder, hvor jeg simpelthen ikke kan få mig selv ud ad døren. Jeg har samlet fire gode råd til dig her, som jeg selv benytter mig flittigt af:

  1. Træn med en veninde: Det er tusind gange lettere at komme afsted til træning, når du ved, at din veninde står og venter på dig. Den anden morgen fik to veninder lokket mig med til morgentræning, og selvom det regnede udenfor, kom jeg afsted. Vi fik trænet – og ikke nok med det, fik vi set hinanden. Det er jo ’win win’.
  2. Løb til noget – i stedet for i ring: Jeg ved ikke hvorfor, men nogen gange har jeg bare så svært ved at løbe en tur, fordi det virker lidt meningsløst at ’løbe i ring’. Hvis det kan lade sig gøre, vil jeg hellere løbe til eller fra noget. Fx løbe til frokostaftalen med veninden, eller løbe hjem fra arbejde. Jeg kan også finde på at løbe til et supermarked, som ligger lidt længere væk, og så gå hjem med handleposerne i hænderne.
  3. Prioriter din træning: Træning skal ikke være noget du gør, når du har tid, men det skal planlægges og prioriteres på samme vis som andre aftaler. Sagt med andre ord, sørger jeg hver uge for, at jeg får tilrettelagt min uge, så jeg har tid til min træning. På en eller anden måde bliver det bare lettere for mig at komme afsted til træning tirsdag aften, fordi det står i kalenderen.  
  4. Be’ om hjælp: At bede om hjælp kan være enormt svært – sådan har jeg det i hvert fald selv. Jeg vil rigtig gerne klare alting selv, men sommetider er det bare bedre at være åben, ærlig – og til tider lidt sårbar. Min mand ved, hvor vigtigt det er for mig, at jeg får prioriteret min træning, og jeg beder ham hjælpe mig med at komme afsted – især i de perioder, hvor jeg virkelig ikke gider. Det gør fx en stor forskel for mig, at han sender mig afsted til træning lørdag morgen, mens han sørger for morgenmaden. Eller at han handler ind og laver aftensmad, så jeg kan nå en træning direkte efter arbejde.

Har du nogle fif til, hvordan du kommer afsted til træning? Skriv dem gerne i kommentarfeltet på Instagram

XX Marie Louise
Instagram: @marielouisecramer 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide