Har du svært ved at tabe dig?

Har du svært ved at tabe dig?
Facts

Chloe Bjoerk

Chloe er holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Chloe er skribent, ernæringsekspert og stifter af Health Mentor Uddannelsen.

Find Chloe på Instagram: @chloebjoerk og @currame0 eller læs mere på hendes hjemmeside www.currame.com.

Er du en af de kvinder, der har lidt ekstra på sidebenene, som bare ikke vil rykke sig? Du føler måske, du træner og spiser helt korrekt – men der sker stadig ikke en skid! Måske er du denne type?

LÆS OGSÅ: Er du oppustet?

Der kan være mange grunde til, at der ikke sker noget.

For det første skal din krop være tryg. Din krop er skruet sådan sammen, at det fedtlag du har ekstra af, er “gemt” til de dårlige tider. Ja, jeg ved der ikke kommer dårlige tider, men det ved din genetik ikke. Så går du og er stresset og stresser din krop ved at gå op på vægten dagligt og lade tallet styre din indre følelse, så sætter du altså din krop i en fastlåst stresssituation, hvor det dummeste ville være at tabe sig – den skal jo bruge den energi til de dårlige tider.

Nogle af deltagerne på Skab Naturlig (hormon)balance vil enormt gerne tabe sig, og faktisk er det et af deres største ønsker med forløbet. Når vi så kommer længere ind i forløbet, så opdager de, at det ikke er det, det handler om! Det handler om at være lykkelig med egen krop lige her og nu. Kender du ikke det der med at have en drøm, måske en eller anden taske, som du har drømt om længe, og når du så får den, så gør den dig lykkelig et stykke tid, men du ryger hurtig tilbage i samme trummerum. Vi skal være lykkelige i dag med det, vi har, for også at være lykkelige i fremtiden med det, vi længes efter.

Dertil kan du også være endt i en dårlig cirkel. Din krop foretrækker at bruge kulhydrater som energikilde over både protein og fedt. Når du spiser flere kulhydrater end din krop kan bruge, bliver det lagret til dårlige tider – når de depoter er fyldt og der stadig er glukose i blodet, så bliver det lagret som fedt – igen til de dårlige tider!

Ved at spise currame-mad, vender du denne bøtte, du gør din krop tryg, du opbygger og støtter dit immunforsvar – alt sammen noget, der skal være i balance, før du starter et fedttab. Jeg har en e-bog, du ganske gratis kan downloade her, og derigennem får du gode ideer til, hvad du så skal gøre i din dagligdag.

Det sidste vi skal ind over i denne omgang, det er dine fysiske mangler i kroppen. Du kan nemlig sagtens have noget med din fedtsyreromsætning, som ikke fungere optimalt. Når vi har et såkaldt minus omkring dette system, så tager vi hurtigere på, vi er ofte trætte, mangler overskud og bliver voldsomt ømme efter træning. I denne situation vil jeg meget gerne kigge på dine krops byggematerialer. Dette kunne jeg gøre igennem en laboratorietest. Herigennem får jeg ofte at vide, at der er behov for ekstra B-vitaminer og L-carnitine, som er en aminosyre, din krop bruger til at omdanne fedt til muskler.

D. 30. November afholder jeg et gratis webinar om præcis dette. Du vil altså i 1,5 time få min opmærksomhed og den bedste vejledning til at sætte fut i dit vægttab! Tilmeld dig lige her!

På gensyn! 🙂

– Chloe N. Bjoerk

———————————————————-

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til Chloe på chloebjoerk@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @chloebjoerk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være