Hold varmen under løbeturen i vinterkulden

Vi er mange, der elsker løb som motionsform. Det er så dejlig nemt, at man lige kan trække i løbetøjet, gå ud af døren og løbe afsted. Men her om vinteren, kan det være lidt af en kold fornøjelse, når man løber afsted, og så er det pludselig ikke så sjovt længere. Vi guider dig til, hvordan du kan holde varmen, når temperaturen siger KOLDT. 

Det vigtigste for at du kan holde varmen er selvfølgelig din påklædning. Der findes meget løbetøj til kvinder, men løbetøj er ikke bare løbetøj, når det gælder om at holde varmen. Mange bruger bare deres normale sportstøj, men de vil hurtigt opleve, at de ikke kan holde varmen i det. 

Der er mange, der forhandler løbetøj til kvinder, som er specifikt beregnet til at holde varmen under løb. Ved at vælge noget, der har den rette kvalitet, vil du opleve, at kroppen kan holde på den varme, du producerer, når du løber, samtidig med at kroppen stadig kan ånde i det. Modsat vil normalt løbetøj forsøge at hjælpe dig af med varmen. 

Hvis du er typen, der godt kan lide at stå på ski, kan løbetøjet også bruges under dit skitøj. Så behøver du ikke ud at skulle investere i dyrt skiundertøj.

Der findes virkelig meget grimt løbetøj, men der er heldigvis også meget løbetøj til kvinder, som faktisk er så smart, at man næsten har lyst til at gå i det til hverdag. Og det gør faktisk løbeturen lidt federe, når man bare føler sig lækker i det tøj, man har på. 

Husk også, at ligesom bilen skal have vinterdæk på, for at kunne manøvrere optimalt om vinteren, kan det også være en rigtig god idé, hvis du investerer i et par løbesko, der er velegnet til vinter. Så er risikoen for at stå på røven da lidt mindre.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er