Food&Health

Yoga for de dovne!

Yoga for de dovne!
Facts

Maria Juhl

Maria er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Hun har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil.

Hør Deepak Chopra fortælle om Marias arbejde her

www.mariajuhl.com

@live_more_struggle_less

livemorestruggleless

I yoga handler det foruden om at strække og styrke kroppen, også om at aktivere energisystemet, som kaldes chakraerne. Når vi bevæger vores krop med opmærksomhed og dybe, bevidste åndedræt, så løsner vi for de blokeringer, der måtte være, som kan mærkes som fysiske, mentale eller følelsesmæssige spændinger. Dette frigiver stagneret energi, så vi føler os mere friske og årvågne. Yogastillingerne, som de fleste forbinder med at være yoga, er skønne og giver dyb velvære, men der er faktiske en nemmere måde, at vække energierne og løsne op for spændinger. 

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du afsted til træning

Jeg kalder det ‘yoga for de dovne’. Det handler om at aktivere vores energisystem gennem lyd. Og ikke bare tilfældig lyd, men syv lyde som balancerer de syv forskellige energicentre. Det er en kraftfuld måde at starte dagen eller at tanke op, når energi er dalet. Det er ikke svært og på torsdag den 2.11 kl. 8-8.20 guider jeg dig gratis i denne øvelse, DIT energisystem i balance, som også sagtens kan nydes senere, hvis du ikke kan være med LIVE.

Du melder dig til og deltager via min Facebook-gruppe MER livsenergi.

Givet i kærlighed

Maria

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *