[single_post_category_name]

Sig farvel til influenzaen!

Er du blevet syg? Måske er din mand eller barn blevet syg? Det er bare ikke sjovt for nogen af jer, så lad os endelig sende den influenza retur.

Din krops største arbejde er helt klart at holde dig sund og rask så længe som muligt! Det store job tager immunforsvaret sig af i samarbejde med tarmen, binyrerne og udledningsorganerne.

Hver evig eneste dag møder du bakterier og udefrakommende ting, som din krop bestemt ikke vil have ind. De dage, hvor din krop ikke er på forkant med bekæmpelsemateriale – er altså disse dage, hvor du kan mærke det – du oplever mere snot i næsten, sløvhed og træthed.

I alle dine åbninger er der et beredskab klar til at beskytte dig, om det er tarmen, ørene, næsen eller andet – så står de klar.

Så dit største arbejde er faktisk at sørge for at beredskabet har, hvad de skal bruge i sådan en situation.

Kan du forebygge for forkølelse?

Jeg stod en dag på apoteket og overhørte en kunde spørge en ekspedient om hun kunne forebygge for forkølelse, og hans svar var: Nej.

Jeg var ved at falde ned af den stol, jeg sad på. Jeg synes simpelthen, det var noget vrøvl. Selvfølgelig kan vi passe så godt på vores immunforsvar, at vi kommer igennem en vinter uden at blive syg.

Men hvordan gør vi lige det?

Du skal for det første være enorm god ved din tarm. 75% af dit immunforsvar sidder i din tarm. Så jo bedre den og dens tarmflorabakterier har det, des bedre! Køb den bedste flora på markedet til din tarm lige her! Spis også en masse grøntsager, der indeholder de bedste fibre til din tarm.

LÆS OGSÅ: Er du oppustet? 

Dernæst skal der altså en vitaminpille på bordet og meget gerne en god en! Din krop har brug for næringsstoffer til at holde det hele kørende, og her får du alt-i-en-pakke 🙂

C-vitamin er min favorit! Er du blevet syg, så kan du virkelig vende bøtten ved at få NOK c-vitamin. YEAH! C-vitamin er antioxidanternes konge og hjælper dit immunforsvar med at holde influenzaen på afstand. Få gerne 50-75% pr. kropsvægt dagligt, fordelt ud på dagen. Får du får meget kan du opleve diarre eller bobler i maven, og du skruer blot ned for dosis. Køb c-vitamin her!

På gensyn! 🙂

– Chloe N. Bjoerk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide