2018 – lad drømmen udfolde sig!

Facts

Maria Juhl

Maria er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Hun har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil.

Hør Deepak Chopra fortælle om Marias arbejde her.

www.mariajuhl.com

@live_more_struggle_less

livemorestruggleless

Ifølge sundhedstraditionen ayurveda findes der ikke tilfældigt liv i universet. Ingen af os er her uden grund. Universet er intelligent, og vi kommer ind i verden med lige præcis de evner, ønsker og lyster, som kan hjælpe os med at realisere det liv, vi er skabt til. Det liv, vi drømmer om inderst inde.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Lev mere, kæmp mindre

Vi kan dog indimellem opleve at føle som om, vi er gået lidt i stå på vores livsvej. At vi har mistet gnisten eller evnen til at mærke, hvad vi drømmer om, og hvilken vej, vi skal gå. Det sker ofte efter en periode, hvor vi har haft travlt eller har lyttet for meget til andre, og truffet valg ud fra “bør og skal” tankegang, snarere end ud fra, hvad føles rigtigt. Derfor kan det hjælpe at stoppe op engang imellem, stilne sindet og stille ind på vores personlige intentioner og ønsker, da de nemt bringer os tilbage på sporet.

Og hvilket bedre tidspunkt end ved årsskiftet? Jo vist er hver eneste dag ny og giver mulighed for en ny begyndelse, men årsskiftet er alligevel en særlig gunstig mulighed for at lave en positiv ændring i dit liv gennem bevidste valg.

Ligesom puppen, der bliver til en sommerfugl. Ligeledes kan 2018  blive året, hvor du finder ud af dit skjul og udfolder din drøm i verden.

Hvor fører din livsvej dig hen i 2018?

Det er selvfølgelig et stort og uvist spørgsmål – for heldigvis kan vi ikke forudse fremtiden og vores ønsker har det med at ændre sig over tid. Men forhåbentlig har du en idé om, hvad dit hjerte brænder for og ønsker sig i den kommende tid?

Skriv gerne dine ønsker ned. Det kan være ønsker, der relaterer sig til din sundhed, karriere, relationer, familie, økonomi mm. Skriv dem alle sammen ned i din dagbog eller hæng dem op, så du kan kigge på dem og revidere dem med jævne mellemrum.

Vær med til et livs-transformerende webinar

Den 8. januar kl. 20-21 afholder Maria Juhl nytårswebinaret “4 veje til et meningsfyldt liv i balance i 2018”. Her tilbyder hun simple redskaber, der kan støtte dig  til netop at leve i harmoni med din livsvej gennem fysisk, mental og følelsesmæssig balance. Tilmeld dig webinaret her (www.mariajuhl.com/webinar) og modtag med det samme Marias guidede øvelse “Dine dybeste ønsker”.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide