Juicekur: Hit eller skidt? 

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Det er januar – højtid for slankekure og ’quickfixes’. Er du også blevet fristet? I så fald kan jeg godt forstå dig. Det er super fristerende at hoppe med på en kur, hvis du har et brændende ønske om at tabe dig. Der findes tusindvis af forskellige trend og muligheder. Én ting har de til fælles. De taler til din dårlige samvittighed og fanger din opmærksom, når de garanterer dig 5 kg vægttab på 2-4 uger.

LÆS OGSÅ: Lækker broccolisuppe 

Hånden på hjertet. Jeg forstår godt, hvis du lader dig snyde og hopper med på trenden. Jeg har selv haft en lang periode i mit liv, hvor jeg prøvede diverse diæter og slankekure. Hver gang med et inderligt mål og håb om, at NU må der da ske noget. Igen og igen blev jeg skuffet. 

For at nævne én af de mange muligheder, kan jeg bl.a. nævne juicekuren. Tager du en kort eller lidt længere periode, hvor du udelukkende indtager juice, garanterer jeg dig for, at du opnå et vægttab. Det ærgerlige ved dette vægttab er bare, at størstedelen af dit vægtskab skyldes VÆSKEtab. Idét øjeblik du spiser normalt igen, vil væsken igen binde sig i kroppen, og du vil veje det samme. Måske vil du endda øge din vægt til over udgangspunktet, fordi du pludselig bliver snotforvirret og bare har lyst til en masse mad.

Møder du en kur eller diæt, der lover dig noget, der næsten er for godt til at være sandt? Så er sandsynligheden overhængene for, at dét netop er for godt til at være sandt. Ønsker du inderligt at tabe dig, vil jeg opfordre dig til at bruge dine sunde fornuft. Hvis du ser nærmere på din hverdag – din daglige bevægelse samt dit mad- og drikkeindtag, er jeg overbevist om, at du godt kan se, hvor du kan justere en smule? Til at starte med kan du tage et kig på din søvn. Har du eventuelt brug for lidt mere søvn? Eller måske du skal optimere din søvn? Næste skridt kan være at bevæge dig en smule mere, end du plejer. 

LÆS OGSÅ: Får du nok fisk?

God fornøjelse – og husk, du kan altid finde inspiration og motivation til din sunde livsstil på min Instagram: @marielouisecramer og på min blog: marielouisecramer.dk.

♡♡ ML

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide