Ønsker du også at stoppe med at ryge?

Ønsker du også at stoppe med at ryge?
Facts

Chloe Bjoerk

Chloe er holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Chloe er skribent, ernæringsekspert og stifter af Health Mentor Uddannelsen.

Find Chloe på Instagram: @chloebjoerk og @currame0 eller læs mere på hendes hjemmeside www.currame.com.

Er et af dine nytårsforsæt at stoppe med at ryge?

Jeg tænker, at alle og enhver ved, at det usundt at ryge, og at det giver alvorlige sygdomme som lungesygdomme, cancer og infertilitet, og at man derudover forkorter sin levetid ved at ryge. Man kan i hvertfald sige, at cigaretpakkerne i dag taler for sig selv!

Hvis du er ryger, så tænker jeg, at du inderst inde egentlig gerne ville stoppe (hvis du ikke vil, er du velkommen til at lade være med at læse videre.). Du har måske bare meget svært ved det?

Mange af os går med forskellige afhængigheder, hvor nogen har nogle, der er mere skadelige end andre. Men i min verden er et misbrug et misbrug – det udspilles i hvert fald af de samme mønstre og følelser, og så er der selvfølgelig en masse andre faktorer, der spiller ind.

Når vi ryger, drikker alkohol eller eksempelvis spiser meget sukker, så oplever vi en lille lykkerus i kroppen, som kan give et pusterum. Ofte vælge du at bruge dine stimulanser, for at trykke på pauseknappen og skabe en lille flugt, en flugt fra følelserne, kravene, omverden, den indre verden, stressen mv. Mange vil nok sige, at det er ligesom at tisse i buskerne. Men det lille frirum kan give meget – sådan kan det i hvert fald føles..

Har du et misbrug af cigaretter eller måske alkohol? Så handler det i min verden ikke om, at du er svag, har en svag rygrad, ikke ved bedre eller andet – det handler om, at du ikke kan lade være – det handler om, at det fix du får dér, det har du ikke fundet andre steder.

Så min pointe er: Din krop prøver at fortælle dig noget! Du har fundet din vej til at holde hovedet oven vande og leve livet, men ærligt, så kan du måske godt se en sammenhæng med dine egne mønstre. Når du har lyst til stimulans, så handler det måske mere om, at du er træt, presset, trist, sulten eller noget andet. Så hvad er det, du misser?

LÆS OGSÅ: Lider du af angst eller depression? 

Din krop skal bruge bestemte byggematerialer for at holde det hele kørende på højt blus, så kroppen kan lave lykkefølelse, hudceller, slimhinde, sexlyst, overskud, energi, muskelceller mv.

For at du kan skabe energi, ro i maven og lykke – skal der være aminosyrer tilstede i kroppen, samt en masse andet godt. Aminosyrer kan du spise dig til, og bliver skabt ved at spalte de proteiner, vi indtager – ja, vi er helt på celleplan.

Dine cravings og ustoppelige trang til stimulanser handler om et aminosyremangel, og jeg vil her give dig nogle gode råd til at få bugt med de cravings:

– Hvis du sådan virkelig vil gå til bunds og stoppe med at ryge for good, så vil jeg anbefale dig at tage en aminosyretest og få testet aminosyrerne i kroppen, og derefter få dit eget specialdesignede aminosyrepulver,lavet ud fra dine mangler og som passer præcis til dine behov! Se mere her. http://www.currame.com/lab-test/amino-test/

– Lavt blodsukker og stress giver bare mere trang – så sørg derfor for at spise tre store og tre små måltider i løbet af dagen for at opnå et stabilt blodsukker – tre af dine måltider skal helst indeholde protein og god fedt, meget gerne morgen, middag og aften.

– Alpha Lipion acid er en aminosyre, som er med til at balancere dit blodsukker. Den hjælper til at omdanne glukose til energi i kroppen og mangelsymptomet på denne er cravings. Tag 100 mg. af den om dagen. Køb den her

– L-glutamin er skøn! Simpelthen fordi den også kan hjælpe dig imod dine cravings. Det er en aminosyre, der støtter din tarm, nervesystem og giver mere ro i kroppen. Tag en skefuld to gange dagligt. Køb den her.

Når nu rygning er kræftfremkaldende, så er det jo også fedt at støtte kroppen lidt ekstra og tage ansvar. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få masser antioxidanter og støt gerne med ekstra c-vitamin hver dag. C-vitamin er let at tage, den hjælper dit immunforsvar og tilfører de antioxidanter, som din krop har behov for for at få de affaldstoffer ud, som du tilfører dagligt via din cigaret eller andet. Køb det her.

Ønsker du at lære mere om, hvordan du udrenser, støtter og passer ekstra på din krop? Så tjek Chloes gratis webinar om detox ud lige her.

LÆS OGSÅ: Hvad gør sukker egentlig ved dig? 

Du kan desuden finde mig her:

http://www.currame.com

https://www.instagram.com/chloebjoerk/

https://www.instagram.com/curra.me/

https://www.facebook.com/currame/

https://www.facebook.com/chloebjoerk

 

Kilde: https://www.sst.dk/da/sundhed-og-livsstil/tobak/helbred-og-sygdom/helbredsskader

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive