Fedt på indersiden af låret? Sådan får du det væk

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Vi har fedtdepoter rundt omkring på kroppen – ét af stederne er inderlårene. Rigtig mange kvinder kan nok nikke genkendelse til, at de gerne vil smide fedtet på indersiden af låret, men hvordan søren får du fedtet væk? Og hurtigt, tak?

LÆS OGSÅ: Juicekur: Hit eller skidt?

Kender du maskinen i fitnesscenteret, hvor du sidder og presser lårene indad? Jeg må skuffe dig – den er absolut spild af tid. Du har muskler på indersiden af låret, der hjælper dig til at presse lårene sammen, men fordi du træner disse muskler specifikt, taber du ikke fedtet omkring muskulaturen. Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring mavefedt, og hvordan du reducerer bildækket på maven. Samme princip er gældende her.

Du kan ikke punktforbrænde. Det betyder med andre ord, at uanset hvor meget du bruger ’inderlårsmaskinen’ i fitnesscenteret, kan du desværre ikke forvente, at fedtet forsvinder på inderlårene.

Uanset hvor på kroppen, du ønsker at tabe dig, så kræver det én ting – energiunderskud. Altså, du skal spise færre kalorier, end du forbrænder. At tabe fedtet på indersiden af låret kræver altså, at du opnår et fedttab. Du kan desværre ikke styre, hvor på kroppen du taber dig – det styrer kroppen selv.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du afsted til træning

Du kan dog hjælpe dig selv godt på vej til at opnå faste ben og balder ved at styrketræne. Jeg kan klart anbefale dig at gå i krig med øvelser som: squat, dødløft og lunges. Du opnår faste og spændsige ben og balder, når du 1) træner din muskulatur, og eventuelt 2) reducerer din fedtprocent.

God fornøjelse og god træning 🙂

– og husk, du kan altid finde inspiration og motivation til din sunde livsstil på min Instagram: @marielouisecramer og på min blog: marielouisecramer.dk

XX ML

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide