Kan du bruge din læge til noget?

Facts


Chloe N. Bjoerk hjælper dagligt kvinder ud af hormonelle ubalancer, depression og kropsskam. Chloe er stifter af Health Mentor Uddannelsen, hormonforløbet: Skab naturlig (hormon)balance og online forløbet Simple Detox. Hun er fast skribent på ChriChri, hvor hun med en holistisk tilgang lærer os alle om sundhed, hormoner og opbyggelse.

I Danmark har vi et fantastisk system, der gør, at vi altid kan få hjælp – men er det den rette hjælp, vi får?

LÆS OGSÅ: Stress – en hormonel problematik?

Har du været til lægen for nylig og ikke rigtig følt, at du fik den rette hjælp? Ja, så er du altså ikke den eneste!

De fleste får tilbudt kemisk medicin, et “det må du lære at leve med” eller “vi må se tiden an”.

Du må forstå mig ret, når jeg siger, at jeg ikke er imod vores læger eller lægesystem, det er bare ikke opbygget optimalt, hvis du spørger mig!

Det er jo virkelig top smart, at når vi har været ude for en ulykke, har personen på den pågældende afdeling lappet 1000 af patienter sammen før. Det fungerer virkelig at have et speciale der!

Den læge, du oftest møder, er nok din praktiserende læge, som ofte kun har 10 minutter til dig, og hvis redskaber er kemisk medicin. Måske er du til det og måske er du ikke.

Lider du f.eks. af lavt stofskifte eller depression, så får du ofte tildelt Eltroxin og til depression Mirtazapin eller Cipramil (ja, der er mange midler din læge kan vælge imellem). Mange med disse problemer får kun tilbudt dette og ofte er på medicinen i mange år og i værste tilfælde resten af livet. 

Men mit spørgsmål til dig er, er det egentlig din smag? Gider du at være på kemisk medicin resten af dit liv – som ofte også har en masse bivirkninger?

Mange af mine klienter kommer til mig, simpelthen fordi de ønsker noget andet end det, deres læge kan tilbyde dem. Måske har de et ønske om at få testet deres skjoldbruskkirtel og østrogenniveauer, men lægen er ikke villig.

Mit spørgsmål til dig: Hvad er din smag – hvad er du til?
Er det ikke federe at finde ud af, hvorfor du oplever den problematik, du gør og så gøre noget ved den?Ikke at lukke ned og symptombehandle, men i stedet at gå helt til bunds og finde ud af, hvor din problematik stammer fra og derfra heale det op?

Jeg tænker personligt, at det er vigtigt, at vi sætter spørgsmålstegn og virkelig mærker efter – hvad er det vi vil? Og hvis den hjælper, du har valgt, ikke kan levere ‘varen’, så søg videre, for alt er nemlig muligt!

Din krop er faktisk mester i selvhealing! Den har de fineste processer og funktioner, som kan sørge for, at du overlever det meste og kan heale dig selv op. Når disse funktionen går ned på halvt blus. Ja, så står det galt til, og det er virkelig tid til at gøre en forskel for dig selv!

På gensyn! 🙂

– Chloe N. Bjoerk

———————————————————-

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til Chloe på chloebjoerk@currame.com, via www.currame.comvia Instagram under @chloebjoerk eller @curra.me, og på Facebook HER eller HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være