Drop træningen med god samvittighed

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Vi har alle sammen de dage, hvor overskuddet svigter og det sidste, du kan overskue, er at binde løbeskoene. Det er her den dårlige samvittighed spiller ind, men det behøver den faktisk slet ikke. 

LÆS OGSÅ: Sådan taber du de sidste svære kilo 

Drop træningen med god samvittighed, og mind dig selv om, hvor sej du er. Husk dig selv på al den træning, du har gennemført og på de gode valg du træffer. 

Har du haft en dårlig dag, og har du besluttet dig for at skippe træningen? Så overvej eventuelt om du skal gå en tur, så du alligevel får bevæget dig, og samtidig kan få mere klare tanker.

Nedenfor får du 3 tips til, hvordan træningen kan gøres en anelse mere overskuelig på en hård dag.

1. Træn socialt
At træne med sin veninde, mor, bror, ven eller kollega er super motiverende. Det er lettere at komme afsted til træning, hvis du har en aftale. Du presser muligvis også dig selv lidt mere, hvis du har veninden med til træning – hvis der altså ikke går sludder i den 😉 En træningsdate sikrer også, at du får set dine kære, selv om du har en travl hverdag. 

2. Træn når det passer dig
Nogle træner om morgenen inden arbejde, fordi det giver dem den bedste start på dagen, andre foretrækker at træne efter arbejde. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Men overvej, hvornår trænings passer bedst ind i din hverdag? Personligt elsker jeg at træne om morgenen, for så er jeg i gang på en god måde, og jeg har svært ved at slippe arbejdsopgaverne sidst på eftermiddagen, da det tvinger mig til at lægge arbejdet fra mig. Hvad fungerer bedst for dig? Og hvornår har du mest overskud?

3. Træn nysgerrigt
Husk at lidt træning er bedre end ingen træning, og det vigtigste er at få dig i gang. Du skal blive ved med at undersøge forskellige træningsmuligheder, der er i nærheden af dig. Du må ikke give op, hvis den dårlige dag rammer dig – for den rammer alle. Men så søg alternative veje. Hvis ikke en løbetur frister i dag, kunne det måske så være at det skulle være en gåtur? Du bestemmer. 

. . . . 

Husk – du kan altid følge med på min blog: marielouisecramer.dk eller min Instagram: @marielouisecramer

XX Marie Louise

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være