Sådan bliver du klar til løbeturen

Det er ikke altid, at løbeturen frister og særligt nu, hvor vejret ikke imponerer særlig meget, kan det være ekstra demotiverende at skulle snøre løbeskoene.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du afsted til træning

But we’ve got the answer.. For vi er ret enige om her på redaktionen, at løbeturen bliver ret meget sjovere med lidt lækkert træningstilbehør. Derfor har vi samlet det ultimative træningsgear til dig, så du er klar til næste løbetur.


Lidt godt til ørene

Musik eller ej, så er der altså ikke noget skønnere end fed musik, en snak med veninden eller måske en god lydbog, når man er ude på løbeturen. Derfor er løbearmbåndet og headset fra Evermart noget af det mest uundværlige på løbeturen.

Løbearmbånd fra Evermart, 89 kr. // Headset fra Evermart, 99 kr.

 

 


Lækkert træningstøj

Altså, man kan næsten ikke få nok træningstøj. Så for at gøre løbeturen lidt sjovere kan det betale sig at forkæle sig selv med lidt nyt til træningsgarderoben i ny og næ.

Træningstights fra H&M, 199 kr. // Sports BH fra Under Armour, 249 kr. // Anorak fra SVEA, 725 kr. // Træningssko fra New Balance, 750 kr.

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og