Hjemmetræning: 5 effektive øvelser

Artiklen indeholder reklamelinks.

Kan du ikke altid overskue turen op i fitnesscenteret efter arbejde? Så er du absolut ikke alene. Efter en lang dag på kontoret, kan motivationen til træningen være gemt godt væk. Men med disse fem øvelser er du sikret en effektiv hjemmetræning, som hurtigt er overstået.

LÆS OGSÅ: Vi takker nej til disse 3 skøre kendis-slankekure

Nederst har vi fundet lidt trænings-gear og øvelser til dig, så du blot kan tage 30-60 min. ud af skemaet, enten før – eller efter arbejde. Rigtig god træning 🙂


SJIPPE

For at få pulsen op, er sjippetorvet altid en god idé. Dog kan der være dage, hvor sjippetorvet på ingen måde vil samarbejde, men udover det, så kan lidt sjipning varmt anbefales – enten til opvarmning, eller som en del af din workout.


BRYST & TRICEPS

Med udgangspunkt i en planke, placerer du håndvægtene i hænderne og starte øvelsen med en push up. Derefter trækker du skiftevis højre og venstre arm op til brystet. Sørg for at din albue trækkes lige op.


MAVE

Brug eventuelt hænderne, og placer dem under lænden, som presses ned mod gulvet. Sørg for at hold lænden nede, i mens du tager benene op og krydser dem skiftevis. Jo længere nede mod gulvet benene er, desto hårdere bliver det for maven.


BEN, BALDER & SKULDRE

Placer medicinbolden mellem dine hænder, og start med at sætte dig ned i en squat. Derefter rejser du dig eksplosivt op i mens du spænder i balder og ben, og kaster din medicinbold op på en flade foran dig.


MAVE

Placer dine skinneben på bolden, og træk derefter knæene ind mod brystet. Husk at spænde op i mave og ryg, og sørg for at holde din ryg så lige som muligt. 

____________

Køb træningsudstyr til øvelserne her
1. Sjippetorv fra Nike, 399 kr. // 2. Håndvægte fra Casall, 270 kr. //
3. Yogamåtte fra Casall, 500 kr. // 4. TR Ball fra Nike, 599 kr. // 5. Gym Ball fra Casall, 300 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være