3 gode råd til hvordan du holder din nye livsstil

Facts


Marie Louise Cramer

Holistisk livsstilscoach og ejer af Cramers Studie.

Se mere til Marie Louise på cramersstudie.dk, @marielouisecramer, & @cramersstudie

Har du valgt at lægge din livsstil om, og mangler du gode råd til at holde den gode stil? Så får du lidt gode råd med på vejen fra mig. 

LÆS OGSÅ: Skal jeg vælge en kur, kostplan eller?

#1 HOLD FOKUS
Det havde da været drønsmart, hvis ‘en gang sund & stærk – altid sund & stærk’-princippet eksisterede. Det gør det desværre ikke. Du skal fortsætte med at træne og bevæge dig, og du skal fortsætte med at være bevidst om din kost.

#2 SLAP AF – GIV DIG SELV EN BUFFER
Har du fundet din drømmevægt? Og ser du i spejlet og tænker ‘det er sgu okay, det der’, så giv dig selv en buffer på 2-4 kg. Din vægt er påvirket af mange forskellige faktorer, og netop derfor er en buffer nødvendig. Vej dig en gang om måneden, for bare rolig, kiloene kommer ikke snigende i løbet af natten, og du vågner ikke pludselig op 10 kg tungere. Viser tallet 4 kg, har du fået en kærlig reminder: Du skal tilbage på sporet. 

#3 DE BEDSTE RÅD FRA DIG SELV TIL DIG SELV
Før eller siden opstår situationen, hvor du har brug for at hanke op i dig selv. Overskuddet og motivationen svigter. Husk på hvordan du tackler de situationer – du er ekspert i at være dig. 

Det allervigtigste er dog at huske, at sundhed handler om mere en broccoli, håndvægte og badevægten. Det handler om at have det godt, være glad og synge i badet. 

Jeg tror på dig og sender med mit hjerte styrke til dig <3 

. . . . 

Husk – du kan altid følge med på min blog: marielouisecramer.dk eller min Instagram: @marielouisecramer

XX Marie Louise

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og