[single_post_category_name]

Vi takker nej til disse 3 skøre kendis-slankekure

Vi har vist allesammen prøvet at være på kur på et eller andet tidspunkt.. Nogle gange går det OK, andre gange knap så godt, og for det meste er det bare ikke særlig sjovt eller langtidsholdbart. De kære kendisser kaster sig tit ud i nogle lidt spøjse slankekure, som andre måske ville være mere betænkelige ved. Vi har fundet et par af dem:

LÆS OGSÅ: Juicekur: Hit eller skidt?

Master cleanseFoto: ShutterstockTil sin Dreamgirls rolle benyttede Beyoncé sig af den såkaldte master cleanse – en udrensningskur, hvor man udelukkende indtager en lemonade lavet på citron, vand, sirup og cayennepeber. Man må også drikke afførende te, myntete og vand. Yeah.. ikke så tiltalende i vores ører, det der med at undvære mad. Vi har dog også læst, at Beyoncé tillod sig en ugentlig cheat day hvor hun fik pizza og vin, hvilket lyder lidt mere som en kur, vi kunne hoppe med på.

Æg og mælk-kurenFoto: ShutterstockDen smukke og tidsløse Marilyn Monroe er udover at være et popkultur-ikon kendt for at følge en lidt mærkelig diæte. Blondinen skulle eftersignende have svoret til en metode, hvor hun startede hver dag med to rå æg pisket sammen med varm mælk. Dette skulle holde hende mæt nok til at skippe frokosten, så hun kunne få lidt fast føde til aftensmad. Yuck siger vi bare..

Babymos-kurenFoto: ShutterstockFlere kendisser skulle tilsyneladende have forsøgt sig med den såkaldte Baby Food Diet, blandt andet Reese Witherspoon, Lady Gaga, Jennifer Aniston og Gwyneth Paltrow er linket til kuren. Det går sjovt nok ud på, at dagens første to måltider består af babymos, hvorefter man til aftensmad må spise et lav-kalorie måltid bestående af protein og grøntsager.. Tjo, det virker sikkert fint, men vi foretrækker nu at tygge vores mad!

LÆS OGSÅ: Drop træningen med god samvittighed

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide