[single_post_category_name]

Chloe Bjoerk: Klør det?

Åh, klør det? Ja, nu bliver det en smule privat – men jeg tænker, at vi er nået der til i vores forhold, at det kan blive det 🙂

LÆS MERE: Chloe Bjoerk: Mine råd til en sund graviditet

Desværre er det sådan, at mange oplever svamp i skeden og måske også andre steder i denne varme, når man skifter sexpartner, eller når vejret skifter.

Dine slimhinder oplever dagligt en kæmpe eksposition for bakterier, vira og andet godt, som de skal holde i skak og ude af dine systemer. Dertil kan du også spise dig til en masse udefrakommende ting, som ikke gavner din krop, og alt dette, hvis du ikke har et stærkt immunforsvar, kan ende i svamp forskellige steder.

Svamp har bestemt også noget med din pH-værdi at gøre, og du tænker måske –”Når jeg har svamp i skeden, hvordan kan det så have noget med mit indtag af mad at gøre?”

Din pH-værdi i kroppen er sådan et meget fintfølende system, som helst vil ligge lige omkring 7, men er det sådan, at dine udrensningsorganer er på overarbejde, og du spiser enormt syrlige fødevarer – ja så skubber du altså din pH-værdi, og det har store konsekvenser for mange systemer i din krop.

Basedannende fødevarer er:

– Frugt, især rosiner og dadler

– Grønsager, især spinat

– Mælkesyregærede grønsager

– Kartofler

– Nødder som mandler og paranødder

– Tangprodukter

– Urter og salat

– Syrnede mejeriprodukter

– Friskpresset juice

– Urtete

– Olivenolie, hørfrøolie, fiskeolie

– Bagepulver

Syredannende fødevarer:

– Kød(kalv, okse, svin)

– Fisk og skaldyr

– Fjerkræ og æg

– Mejeriprodukter(mælk, smør, fløde), ost er meget syredannende.

– Kornprodukter(brød, mel, knækbrød, pasta, spagheW, havregryn)

– Solsikkeolie, majsolie, vindruekerneolie, margarine

– Slik, sukker, sødemidler, is, chokolade, kager, pizza,

– Alkohol, sodavand, cola, mineralvand

– Kaffe, te(alle slags)

– Medicin

– Stress

– Tobak

Om noget smager surt eller ej har ikke en betydning for pH-værdien.

Næsten alle processer i kroppen er afhængige af din pH-værdi, simpelthen fordi din krops arbejde er skræddersyet efter dette fine behov. Lever du for syrerigt så tærer det på essentielle byggematerialer, som kan føre til celletræthed, svagt immunforsvar, ødemer og meget mere.

Så lad os lige vende bøtten!

Dit immunforsvar og din tarm skal have et eftertjek, og så skal du rette op på din kost. Så nej, det hjælper ikke bare at gå til lægen(eller det gør det jo, lige her og nu) og få den der creme man kan smøre på – for problemet er startet et andet sted, og det vil ofte komme igen.

C-vitamin må gerne blive en af dine meget gode venner. C-vitamin har en antiinflammatorisk effekt på din krop, og så er det en stærk antioxidant – så fyr op for det. Få gerne 4 gr. dagligt, du kan købe det her.

Så skal vi have din tarm i spil. Den indeholder billioner af tarmflorabakterier, som dagligt hjælper dig med at holde dig rask og sund. Så jo mere de er i balance, des mere er du altså også. Og har du svamp et sted, ja så har du det altså flere steder. Så tag gerne tarmflora dagligt, du kan købe det her.

Det bedste råd jeg vil give dig, er dette complex produkt. Urter kan virkelig noget og især i forsvaret mod svampe. Vi alle har svampe, det er dog bare vigtigt, at de ikke tager overhånd. Måske har du hørt om candida svampen som kan påvirke mindset, sukkercravings og immunforsvaret. Det er sådan, at vi alle har den, der er bare mange af os, der har en overvækst af den. Nå men no matter what, skal du have fat i dette complex præparat, da alle de urter, du finder deri, er hjælpsomme i bekæmpelse af svamp, og du skal altid huske at behandle inde fra og ud. Køb produktet her.

Er du ligesom jeg kun til det naturlige, så kan noget så simpelt som kamillete altså også gøre underværker. Lav en kande kamillete og lad det køle af, hæld det i en balge, som du kan sætte dig i og nyd det. Du kan også købe en tarmskyllepose og bruge den til at skylle dit underliv.

God fornøjelse!

– Chloe N. Bjoerk

———————————————————-

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til Chloe på chloebjoerk@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @chloebjoerk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide