Overskud på karma-kontoen – og i livet

Facts

Maria Juhl

Maria er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Hun har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil.

Hør Deepak Chopra fortælle om Marias arbejde her

www.mariajuhl.com

@live_more_struggle_less

livemorestruggleless

“Det er go’ karma” er et udtryk, jeg efterhånden kender mange, der bruger, men ved du, hvad karma henviser til, og hvad det betyder for dig i dit liv?

LÆS OGSÅ: Maria Juhl: Min vej ud af ulykkeligheden

Karma er egentlig et sanskrit ord, der blot betyder “handling”, men ifølge den vediske lære, så henviser det til loven om årsag og virkning. Denne universelle lov lærer os, at de ting, vi tænker, siger og gør har en konsekvens, der vil vise sig – først i den indre og siden i den ydre verden. Det er ikke altid, at konsekvensen viser sig øjeblikkeligt, men karma-loven handler om at forstå, at der findes et “livets regnskab”, som definerer, hvordan dit liv udvikler sig. Det er med andre ord ikke ligegyldigt, hvad du tænker om dig selv og andre, og hvordan du opfører dig. Tværtimod!

Jeg har selv reflekteret over og talt med børn og venner om, hvorvidt det er ok, at fuske lidt, som for eksempel selv at beholde penge, som man har fundet eller fået tilbagebetalt for meget, hvis ingen ser eller ved det? Og omvendt om man kun skal gøre det gode, når andre ser det, og man på den måde får anerkendelse for det?

Karma-loven er klar i mælet, det du gør har ALTID en konsekvens, uanset om andre ser det eller ej. Vi kan dermed ligeså godt begynde at holde os selv ansvarlige for at kultivere det gode og kærlige i os selv. Og dermed være i integritet med dem, vi er som mennesker, dybest inde.

Ayurveda fortæller os, at den ydre verden er en refleksion af den indre, så alle gode gerninger starter indeni. Med dig, der giver dig selv omsorg gennem for eksempel kærlig indre dialog (vi taler oftest meget dårlige til og om os selv, end vi ville drømme om at gøre til andre), og gode livgivende rutiner, når det kommer til søvn, kost, bevægelse og indre ro.

Forhåbentlig har din sommer været god og nærende. Hvis du ønsker at sætte lidt ekstra ind på karma-kontoen ved at give dig selv nogle optimale morgenstunder i næste uge, så tag med på gratis Yoga-Challenge. Beslut dig for at sætte 15 minutter af hver morgen – til dig, og mærk hvordan din dag udfolder sig med overskud derfra.

Tilmeld dig her 

Kærligst Maria  

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450