[single_post_category_name]

Lider du af allergi?

1,2 millioner danskere lider af allergi. Er det ikke vildt? Måske er du eller dit barn en af dem? 

Birkepollen slår rekord i slutningen af marts til starten af juli, og der tager græspollen over.. 

Det er bestemt ikke sjovt! Jeg ønsker at give dig nogle råd, som du kan begynde at implementere i din hverdag, og måske kan det lette lidt, når pollenperioden virkelig er over os! 

Jeg har skrevet det mange gange, og det er der virkelig en god grund til. Sørg for at få masser af grøntsager, de er fantastiske og din krop har brug for dem. Lav evt. en regel om at drikke en stort glas friskpresset grøntsagsjuice om dagen, eller at der til 3 af dine måltider er grønt til stede.

Vi skal støtte dit immunforsvar så godt som muligt, og det behøver ikke at tage lang tid eller være svært. Få C-vitamin to gange dagligt. C-vitamin er en stærk antioxidant, som har antihistamin-effekt og som støtter dit immunforsvar og tarm og den vej vil du kunne mærke en god indvirkning på din allergi. 

Vejer du f.eks. 70 kilo, så skal du have 5-6 gr. dagligt. Du skal gange din vægt med 0,075 og så får du antal af C-vitamin i gram, som du skal have pr. dag. Husk at trappe op, tage det fordelt ud på dagen og ikke som depot tablet! Oplever du luft i maven eller diarre, er det blot et tegn på, at du har fået for meget C-vitamin. Køb din C-vitamin her.

Bliv klogere på dit immunforsvar og C-vitamin HER.

Din tarm har også brug for støtte  

Vidste du, at 75 % af dit immunforsvar er i din tarm? Er det ikke vildt – så din tarm skal du også have fokus på. 

Styrk din tarm med tarmflora dagligt og styrk dit immunforsvar den vej. Køb din tarmflora her. Derudover skal du have masser af omega-3 dagligt, gerne ca. 3-4 gr. Omega-3 har den fantastiske effekt, at den hjælper kroppen med at udrense betændelse, hvilket er noget du har brug for 🙂 Du finder et godt produkt her. 

Jeg anbefaler alle med allergi at undgå korn og mælk, så vidt det er muligt. Er du nysgerrig på hvorfor, så læs her. 

Er du ligesom jeg ikke meget for det kemiske medicin? Så har jeg gode alternativer til dit medicin og noget du kan støtte op med. 

Oculoheel er fantastiske øjendråber, som du kan købe i den lokale helsekost. Det er homøopatiske dråber, som støtter dine slimhinder i øjnene og hjælper på akutte symptomer. 

Lufeel fås som homøopatiske sugetabletter og næsespray og er specielt lavet til dig med allergi og de reaktioner, der hører til! Du køber også disse i helsekosten. Tag gerne en tablet, som smeltes under tungen hver halve time, ved akut brug og som forebyggende 4 tabletter dagligt. Næsesprayen bruger du efter behov. Børn skal have samme dosis.

Mit bedste råd til dig:

Homøopati er en fantastisk hjælper i lige denne situation. Via homøopati kan du gå ind og understøtte din kropsprocesser og derved booste immunforsvaret og slimhinder. Det er en af grundene til at jeg har gode resultater i behandling af allergi. 

God fornøjelse 

Vi ses  

– Chloe 

____________________________ 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til Chloe på chloebjoerk@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @chloebjoerk og @curra.me 

Kilder:
http://www.menneskerogmedicin.dk/vidensbank/fortaellinger-fra-a-aa/allergi  
http://hoefeber.astma-allergi.dk/pollenkalenderen  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide