[single_post_category_name]

Sådan skaber du et ekstraordinært 2019

Jeg håber stadig din begejstring angående det nye år og dets muligheder er høj i denne spæde begyndelse af 2019. Mange os har dog desværre prøvet at mislykkes med vores nytårsforsætter gennem årene, så hermed et indlæg og en invitation, der forhåbentlig kan støtte dig på din vej…

LÆS OGSÅ: 6 nytårsforsæt, der er lette at holde

Ayurvedisk livsstils perspektiv på den kode, vi mangler at knække, når det kommer til at skabe vores drømmeliv, handler om affaldsstoffer, kaldet Ama. Har vi mange affaldsstoffer i vores system, så mindsker disse den naturlige livsenergis, kaldet Ojas, levebetingelser og vi får simpelthen ikke handlet på det, der er vigtigt for os.

Affaldsstoffer kommer selvfølgelig fra dårlig, unaturlig kost, manglende bevægelse, luftforurening og kemisk hudpleje og produkter i vore nærmiljø, men også fra vores indre liv. Mange af os ophober ama, fordi vi ikke får sagt fra, udtrykt vores følelser og behov, har negative overbevisninger eller lider af stress. Eller fordi vi ikke lever vores dybeste indre passion og livsvej, men i stedet lever et liv, hvor vi nøjes – måske med depression til følge.

Ønsker du at blive affaldsstofferne kvit og dermed optimere DIN livsenergi, i 2019, så starter rejsen med, at du skaber et stærkt fundament for dig selv gennem daglige, selvkærlige handlinger. Når dit fundament er på plads er dine ressourcer og din manifesterende kraft nemlig uden grænser!

Invitation: Gratis Yoga & Ayurveda Challenge 7.-11. januar!

Men måske kender du til, hvor nemt det er at lave overspringshandlinger på trods af de gode intentioner?

Jeg vil gerne støtte dig, så 2019 bliver året, hvor dine drømme blomstrer.

Tilmeld dig årets første Yoga & Ayurveda Challenge her, og få fem gratis yoga & ayurveda programmer, den guidede øvelse “Min intention” og vind lækre præmier blandt andet fra GoYogi.

Vi starter mandag d. 7. januar 🙂

Kærligst Maria

Du kan se mere her.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide