5 grunde til, at du skal spise mere chokolade

Der er blevet forsket rigtig meget i, hvorvidt chokolade er sundt eller syndigt. Studier viser, at den mørke chokolade med over 50 % kakaoindhold har en masse gavnlige effekter. Vi har samlet de fem bedste grunde til, hvorfor du med god samvittighed kan nyde den mørke chokolade i moderate mænger.

Der er blevet forsket rigtig meget i, hvorvidt chokolade er sundt eller syndigt. Studier viser, at den mørke chokolade med over 50 % kakaoindhold har en masse gavnlige effekter. Vi har samlet de fem bedste grunde til, hvorfor du med god samvittighed kan nyde den mørke chokolade i moderate mænger.

LÆS OGSÅ: Den bedste dessert til weekenden: Chokoladekage

1. Chokolade indeholder stoffet flavonoider, der bekæmper skadelige forandringer i kroppen, b.la. i hjertet og karsystemet.

2. Når man spiser mørk chokolade, udløses der endorfiner, ligesom når man dyrker hård motion. Endorfinerne hjælper mod stress og giver en følelse af velbehag og lykke.

3. Chokolade forbedrer ens blodsukkerniveau og medvirker til, at kroppen føles i balance.

4. Chokolade indeholder også stoffet theobromin, der øger forbrændingen.

5. Den mørke chokolade mætter mere end den lyse version og får dig til at spise mindre efterfølgende.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt