Skal du med til “Slow & Silent” Healingsretreat?

Info

Jeg er 30 år, uddannet Clairvoyant Healer og har arbejdet fuldtid med faget i snart 10 år. Jeg er mor til 2 ungsr på 3 år og 1,5 år og bor til dagligt i Hellerup med min manno, Christian.

I 2014 drog jeg til Burma, hvor jeg mediterede i 960 timer – på et 60 dage langt vippassana ophold, som ændrede min virkelighed fuldstændig. Jeg lærte via erfaring, hvor vigtig dyb ro og indre stilhed er for, at vores livsglæde og livsenergi kan komme mere spontant til udtryk i verden. Derfor dette retreat og derfor denne håndsudrækning – mit ønske er at hjælpe mennekser ind i deres egen stilhed, så de derfra kan mærke, hvor levende og legende livet ér❤

Kender du det, hvor du føler dig træt? Uoplagt? Drænet for energi? Føler, at du løber lidt for stærkt, og hele tiden lidt bag ud? At du mangler noget? Så som tid for dig selv?

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Marts

I en hverdag hvor der ikke er tid til at reflektere, og vi hiver mobilen frem hver gang vi har mulighed for at “tage en pause”, oplever vi, hvordan vi bliver mere og mere distræte og slappe i masken. Det kan bogstaveligt talt føles som om, livet suges ud af os.

Derfor har jeg skabt retreatet “Slow & Silent”, hvor du skal tilbringe en weekend i i Småland, Sverige. Et retreat, hvor din mobil holder pause, og hvor du vil få mulighed for bare at være til stede, og hvor Diane vil hjælpe dig med at regenerere din livsenergi?

Programmet lyder bl.a. på meditation ved foden af et nåletræ og meditere, hvor du skal observere naturen og kun forholde dig til vindens susen, fuglenes kvidren og skovbundens dybe duft. Hvor stemningen er blid, uprætentiøs og lige til. Hvor maden er lavet med kærlighed og skovsøen kalder på din krop til et dyp. Hvor der er sauna og tid.  Nærvær & ro.

Derudover vil du blive guidet igennem:

  • Guidede meditation og bevidsthedsåbning ved hjælp af blandt andet lydhealing.
  • Blid yin yoga.
  • Tree-grounding. Vi sidder for foden af et træ og forbinder os med dets rødder.
  • Stemmehealing med shamantromme i skoven.
  • Dans og åndedrætsøvelser til at åbne op for din livsenergi.
  • Der vil desuden være tid til egen ro og fordybelse. Læse, meditere, bade i skovsøen og afspænde i saunaen.

Ud over, at det her er en ren pause fra hverdagen, hvor du får mulighed for at lade batterierne op igen og blive fyldt op af ny livsenergi, så er de vigtigste ord på retreatet:

SLOW:

Her er der intet du skal nå. Punktum. Spis langsomt. Bevæg dig roligt fra a til b. Tag en lur, når den sniger sig ind (Det er helt legalt at falde i søvn under healingerne).

SILENT:
Igennem verbal stilhed (pånær når stemmen skal bruges til at sige lyde/ synge), vil du opleve hvor meget energi, du sparer. Fordi du ganske enkelt ikke behøver bruge energi på at tænke ord til en sætning. Det kan også skabe lidt støj og forvirring… for hvad skal man så?? Men bare rolig. Stedet, naturen, roen og omgivelserne hjælper dig med at finde din ro, med din ro.

DIGITAL DETOX:
Mobilen er en total tidsrøver, og dét at vi konstant fjerner vores fokus fra nuet for at kigge ned i en skærm, begynder at sætte sine spor i vores verden. Vi er sultne og mangler næring. Altså nærvær. Ægte nærvær og ro! Med en digital detox vil du mærke, hvor hurtigt du begynder at generere mere vital tilstedeværelse, bare ved at fjerne den ene forstyrrelse: mobilen.

LIVSENERGI:

Når vi lærer at komme i forbindelse med vores iboende Livskraft – skaberkraften, baner den vej for helt nye muligheder, som vi ikke så, eller ikke turde føre ud i virkeligheden, pga. manglende kontakt og balance i os selv. Vi arbejder med vores chakraer, renser ud og træner vores kontakt til os selv. Vi arbejder med naturen, som er helt tæt på, og genskaber den forbindelse, vi måske har glemt eller gemt væk.”Slow & Silent” Healingsretreat med fokus på digital detox & livsenergi finder sted fredag d. 20. marts – søndag d. 22. marts.

Du vil vende tilbage til hverdagen med opladede batterier og nyt overskud, du vil have fået renset ud i dit system og have genopdaget kontakten til dig selv og din egen, indre livsenergi. Du vil være opfyldt af ro og nærvær.

Måske opdager du, at du får meget mere tid, når du begynder at gøre ting i et langsommere tempo? Måske begynder du at lægge mærke til fuglenes sang på S-togsstationen om morgenen, eller de hvide, sejlende skyer udenfor vinduet på kontoret. Måske opdager du, alle de små ting i livet, som gør det helt fantastisk.

Prisen er: 3000,- (3200,- hvis du ønsker at betale i 2 rater)

Inkluderet i prisen er overnatning og alle måltider. Der vil blive serveret lækker, økologisk mad.

Læs mere og køb din plads på retreatet her: https://www.divinediane.com/event-info/slow-silent-healingsretreat-med-fokus-pa-digital-detox-livsenergi

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum