[single_post_category_name]

Sunde bananpandekager med frisk frugt

Opskrift til én person

I hverdagene snupper jeg typisk en portion skyr med topping – fx hjemmelavet granola og friske bær. Det skal være nemt, og det skal typisk gå lidt stærkt. I weekenden elsker jeg til gengæld at bruge lidt ekstra tid på min morgenmad, og det ender ofte med en stak pandekager. Jeg er pjattet med denne opskrift, som jeg har lavet i samarbejde med min skønne madblogger, Camille Maja.

LÆS OGSÅ: Sunde bananpandekager med vaniljeskum

Ingredienser

100 gram banan (1 stor banan)

0,5 dl havregryn

2 æg

1 tsk. kardemomme

2 spsk. minimælk

50 gram jordbær

2 spsk. skyr

Sådan gør du

Mos din banan og blend den sammen med havregryn, æg, kardemomme og mælk – brug eventuelt en stavblender

Varm en pande med lidt fedtstof (fx kokosolie), og steg dine pandekager

Server pandekagerne med hakkede jordbær og skyr

Tip

Du kan eventuelt lave en dobbelt portion, så har du morgenmaden klaret de næste to dage – for ja, pandekagerne smager skønt kolde, dagen efter. Du kan også halvere en portion, så har du til to mellemmåltider på farten.

♡♡ Marie Louise

Pssst. – er du vild med denne opskrift, så tjek min hjemmeside, som netop er blevet opdateret med endnu flere lækre opskrifter. Ha’ den bedste dag 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide