Opskrift til én person
I hverdagene snupper jeg typisk en portion skyr med topping – fx hjemmelavet granola og friske bær. Det skal være nemt, og det skal typisk gå lidt stærkt. I weekenden elsker jeg til gengæld at bruge lidt ekstra tid på min morgenmad, og det ender ofte med en stak pandekager. Jeg er pjattet med denne opskrift, som jeg har lavet i samarbejde med min skønne madblogger, Camille Maja.
LÆS OGSÅ: Sunde bananpandekager med vaniljeskum
Ingredienser
100 gram banan (1 stor banan)
0,5 dl havregryn
2 æg
1 tsk. kardemomme
2 spsk. minimælk
50 gram jordbær
2 spsk. skyr
Sådan gør du
Mos din banan og blend den sammen med havregryn, æg, kardemomme og mælk – brug eventuelt en stavblender
Varm en pande med lidt fedtstof (fx kokosolie), og steg dine pandekager
Server pandekagerne med hakkede jordbær og skyr
Tip
Du kan eventuelt lave en dobbelt portion, så har du morgenmaden klaret de næste to dage – for ja, pandekagerne smager skønt kolde, dagen efter. Du kan også halvere en portion, så har du til to mellemmåltider på farten.
♡♡ Marie Louise
Pssst. – er du vild med denne opskrift, så tjek min hjemmeside, som netop er blevet opdateret med endnu flere lækre opskrifter. Ha’ den bedste dag 🙂