6 grunde til, at du skal spise blåbær

Blåbær er fantastiske og det samme er smagen. Den blå frugt har mange fordele og kan spises til alle måltider, derfor synes vi at det er på tide, at du lærer den dejlige blå sag lidt bedre at kende. Læs med her når vi giver dig 6 grunde til, hvorfor du skal spise løs af det lille superbær.

1. Hold dig rynkefri med blåbær

Med alderen bliver kollegenen i vores hud mindre elastisk, og det er en af årsagerne til, at vores hud bliver mindre spændstig og giver os rynker. Blåbær har evnen til at styrke kroppens produktion af kollagen, så hvis du vil bibeholde en smidig hud, skal du satse på at spise en skål blåbær hver dag. Det er en billig måde at holde din hud elastisk og frisk.

2. Godt for dit hjerte

Vi har længe fået fortalt, at et glas rødvin kan være godt for vores hjerte, men det har siden vist sig, at blåbær også er godt.

3. Hold maven flad

Vil du holde din mave flad, så er det en god ide at spise blåbær. Det er faktisk farven, som er et signal på det høje indhold af antioxidanter. Hvis du skal kunne mærke nogen effekt, så skal du spise en håndfuld blåbær regelmæssigt.

4. Hjernen bliver bedre

Snup en håndfuld blåbær til morgenmad og undgå træthed og manglende koncentration senere på dagen. Tidligere forskning har vist, at blåbær er sunde for dit helbred, fordi de indeholder mange antioxidanter.

5. Boost dit immunforsvar

Hvis du trænger til at booste dit immunforsvar, så er blåbær effektive.

6. Skarpere syn

Under Anden Verdenskrig spiste piloterne i det engelske luftvåben en masse bær, som er beslægtet med det blåbær, vi kender i dag. Forskningsforsøg har vist, at begge slags bær kan have positive effekter på vores syn.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er