#sundnovember

Bliv FIT med Anne i november

Bliv FIT med Anne i november

I forbindelse med Sund november vil jeg gerne byde et stort velkommen til Anne Bech. 

Anne Bech har med sine 100.000 solgte eksemplarer af sine bøger ændret mange danskeres liv til det bedre. Hun guider både kvinder og mænd gennem træning og kost. Og netop træning og kost hænger sammen for Anne – vil du nå dit mål og forme din krop, så er du nødt til at træne, og du er nød til at planlægge hvad du spiser. Annes tilgang til sundhed og body sculpting er hendes metode FIT – den er ikke fanatisk, hun lytter og hun skræddersyr og vigtigst af alt hun forstår. Hun har skrevet bøger til kvinden der skal tabe sig, til kvinden der gerne vil være sund, og til mændene der gerne vil i form.

Det er rent tilfældigt at Anne og jeg startede med at træne lige præcis en november. Jeg fulgte Annes råd til punkt og prikke og oplevede en kæmpe forandring, mentalt og kropsligt. Ikke mindst i december – jeg havde den bedste jul, jeg havde selvtillid og gik igennem julen med god samvittighed. Jeg spiste æbleskiver og drak gløgg med god samvittighed – og hvor jeg normalt ville have spist 10 æbleskiver spiste jeg 4. Jeg var blevet klogere, min krop sagde selv fra. Jeg fandt ud af at det virkelig slet ikke er så svært, at have en sund indstilling til livet, og at jeg godt kan lide at være oplyst og have afprøvet nogle gode ting på min egen krop og for min egen krop. Så er resten jo bare op til mig – hvornår jeg vælger det til og fra. Anne Bech og jeg skrev bogen ”dit sunde liv” sidste år, også i november. Det er ikke en slankebog med en sundhedsguide. Har man fx fulgt Annes ”FIT på 100 dage” er ”DIT Sunde Liv” perfekt som livsstilsbog derefter, eller hvis man blot har brug for information, inspiration eller gode opskrifter. Men november har altid været Annes og min måned. Så selvfølgelig syntes jeg også at I, ChriChris læsere, skulle have muligheden for at få en unik november. Jeg er glad for at Anne er med bag roret og byder hende velkommen til ChriChris sunde November.

xxx CSM

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *