Asiatisk mad

Kodeordene, når Mette udfolder sig hjemme i eget køkken, er nemt og lækkert. Fokus er på smagen, og Mette foretrækker at lave enkle og rustikke retter, selvom “…det også er sjovt at give den gas indimellem”.

Mette Lindgaard er et vaskeægte madøre! Hun elsker at tale om mad, prøve idéer af, planlægge køkkenprojekter og udvikle egne opskrifter. Hun siger selv at hendes passion for mad udspringer af en grundlæggende glæde ved vel tilsmagt mad – “der er ikke noget værre end mad, der ligner en million, men ikke er smagt ordentligt til”.

Kodeordene, når Mette udfolder sig hjemme i eget køkken, er nemt og lækkert. Fokus er på smagen, og Mette foretrækker at lave enkle og rustikke retter, selvom “…det også er sjovt at give den gas indimellem”. Nå, jo, så er der jo også lige de plus 40.000 følgere på Instagram, som dagligt inspireres af Mettes smukke billeder og lækre mad.

Se Mettes nemme, appetitlige og ikke mindst super sunde takes på autentiske asiatiske retter nedenfor – ægte fastfood på højt plan!

 

Fyldig, vietnamesisk suppe med kalveskank

Asiatisk salat med kokos-peanut-dressing

Hurtig Bulgogi – koreansk lynstegt oksekød

Du kan finde Mette på Instagram under navnet @Mettelindgaard.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2