#sundnovember

Asiatisk mad

Asiatisk mad

Mette Lindgaard er et vaskeægte madøre! Hun elsker at tale om mad, prøve idéer af, planlægge køkkenprojekter og udvikle egne opskrifter. Hun siger selv at hendes passion for mad udspringer af en grundlæggende glæde ved vel tilsmagt mad – “der er ikke noget værre end mad, der ligner en million, men ikke er smagt ordentligt til”.

Kodeordene, når Mette udfolder sig hjemme i eget køkken, er nemt og lækkert. Fokus er på smagen, og Mette foretrækker at lave enkle og rustikke retter, selvom “…det også er sjovt at give den gas indimellem”. Nå, jo, så er der jo også lige de plus 40.000 følgere på Instagram, som dagligt inspireres af Mettes smukke billeder og lækre mad.

Se Mettes nemme, appetitlige og ikke mindst super sunde takes på autentiske asiatiske retter nedenfor – ægte fastfood på højt plan!

 

Fyldig, vietnamesisk suppe med kalveskank

Asiatisk salat med kokos-peanut-dressing

Hurtig Bulgogi – koreansk lynstegt oksekød

Du kan finde Mette på Instagram under navnet @Mettelindgaard.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *