½ vandmelon, skrællet og fri for det hvide kød
1 god håndfuld friske eller frosne jordbær
Saft og reven skal af 1 økologisk appelsin
Saft og reven skal af ½ økologisk citron
2 tsk frisk rosmarin, helt finthakket
6-10 isterninger, medmindre du bruger frosne bær
2 bægre pasteuriseret, økologisk æggehvide
2 tsk birkesød
1 tsk lakridsrodspulver
Thorbjörg Hafsteinsdottir er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut og certificeret coach. Hun en kvinde med ben i næsen, og har blandt andet udgivet bøgerne “10 år yngre på 10 uger” og “9 veje til vitalitet”. Nedenfor giver hun ChriChris læsere opskriften på en sund rød drøm med skyr.
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne, undtaget æggehvider og lakridsrodspulver, i en blender, og kør den på fuldt tryk. Hvis du vil have suppen lidt sødere, kan du tilsætte lidt birkesød.
Pisk æggehviderne stive sammen med lakridsrodspulveret. Sørg for, at både æggehvider, skål og piskeris har stuetemperatur, inden du går i gang.
Bland birkesød i med meget let hånd.
Anret i store glas eller suppetallerkener med skyr på toppen.