[single_post_category_name]

Spicy butternut “patties”

Super lækkert vegetarisk alternativ til kødbollerne. Spis dem med et lækkert stykke fisk eller kylling, en god skefuld af tahine-skyr-dressingen og et ordentligt drys koriander eller persille, så får du fuld valuta på både protein-indhold, sunde fedtstoffer og masser af vitaminer!

Super lækkert vegetarisk alternativ til kødbollerne. Spis dem med et lækkert stykke fisk eller kylling, en god skefuld af tahine-skyr-dressingen og et ordentligt drys koriander eller persille, så får du fuld valuta på både protein-indhold, sunde fedtstoffer og masser af vitaminer!

Sådan gør du

Bag græskarret i et ildfast fad ved 200˚ i ovnen i ca. 1 ½ time eller indtil det føles blødt når man trykker let på det. Lad det køle af før det deles i halve, kernerne fjernes og kødet skrabes ud. Blend med æg, boghvedemel, chili, HUSK, salt og krydderier. Rør koriander og forårsløg i blandingen. Smag til om massen trænger til mere salt. Lad ”farsen” stå og trække en halv time, så bliver den nemmere at styre på panden. Steg som klatkager på panden, der går ca. 2 spsk. pr. pattie. For at nå at blive gennemstegte inden de bliver for mørke, så vær opmærksom på, at de skal steges ved lav varme, ca. 4-5 minutter pr. side. Rør imens alle ingredienserne til cremen sammen, tilsæt evt. lidt vand hvis den virker meget tyk. Server butternut-”kagerne” med skyr-cremen og masser af friske krydderurter og gerne et stykke fisk eller kylling.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide