Uge 4 – Sund november

Kostplanen er skabt for at få de sidste affaldsstoffer ud og for at sørge for at din mave er helt flad til en eventuel julefrokost, men stadig med energien og velværen i top. Ingen Crashdiets hér! For husk, det dummeste, du kan gøre på en slankekur, er at lade være med at spise.

Vi er nået til den sidste uge her i #sundnovember.

Og for virkelig at give den en flot finale, så vil jeg udfordre dig til at spise efter kostplanen, som du finder nederst i artiklen, de næste syv dage. Du vil blive så overrasket over, hvor fantastisk du får det, og hvor fantastisk du kommer til at se ud! De fleste af opskrifterne ligger her allerede, og ellers så er de på ChriChri lige så snart, vi får dem lagt på. 

Kostplanen er skabt for at få de sidste affaldsstoffer ud og for at sørge for at din mave er helt flad til en eventuel julefrokost, men stadig med energien og velværen i top. Ingen Crashdiets hér! For husk, det dummeste, du kan gøre på en slankekur, er at lade være med at spise.

Hvis du ikke vil eller kan følge kostplanen her, så vil jeg give dig en udfordring med at tage to halve dage med flydende mad og én inde i midten, hvor du udelukkende får flydende mad. Den første dag starter du med en omelet og gerne lidt mandler som en lille snack. Så skal du have salat med fisk eller skaldyr til frokost – du kan sagtens lave det hjemmefra og have det stående i et køleskab.

Og til aften laver du én af de fantastiske supper, der ligger her på ChriChri. Den næste dag starter du med en grøntsagsjuice, vælg også en af dem her på sitet og gerne en juice mere til mellemmåltid og så igen en suppe til aftensmad.

Den sidste dag starter du med en smoothie og gerne en supperest fra dagen før til frokost, og til aftensmad skal du have noget varmt – grøntsager i wok eller tilberedt på anden måde og fisk til. Det er mildt mod mave og fordøjelse, så du ”trapper” let ud af det flydende mad og ikke overbelaster dit udrensningssystem.

Er du klar til at tage én af udfordringerne op?

Når du er færdig med de næste syv dage, så har du et fantastisk blik på, hvordan du hurtigt har fået det bedre, fået en måske slankere og mere velfungerende krop og at det kan gøres på ret kort tid.

Og så hold din sunde livsstil seks dage om ugen, og nyd den sidste dag med skønne lækre ting, der nærer og giver din krop nydelse.

Og så ses vi igen til næste år!

Du finder syv-dages kostplanen lige her.

 

Ønsker du inspiration til din syv-dages kostplan, så se mere nedenfor:

Flad-mave-boller

Godmorgen-Omelet

Kyllingesuppe

Oxygenbooster

Hakkebøf med format

Små grønne hebraiske pandekager

Rå torsk med grillet citron & marinade

Green glow superskin juice

Rød drøm med skyr

Rødbede klassisk

Persille power

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive