#sundnovember

Æbleomeletten du drømmer om

Æbleomeletten du drømmer om
Ingredienser

Æbleomelet

1 mellemstort revet æble, gerne et Gala eller et Braeburn

2 æg delt blomme og hvide

100 g skyr

3 spsk. mandelmel

1 tsk. vaniljepulver

1 spsk. HUSK fiber

2-3 spsk. kokosolie til stegning evt. lidt flormelis til at drysse på

Vi kender omeletten som en del af det salte køkken, men faktisk fungerer denne søde version med revne æbler helt forrygende. Luftig og let, sødet af æblerne, er det her en perfekt lille snack, når den søde sult melder sig. Hvis du virkelig skal give den gas på æblefronten, så server med en skefuld æblesmørret fra opskriften ovenfor. Et lille drys flormelis, så er du i æblehimlen.

Sådan gør du:

Blend skyr med æggeblommer, mandelmel, vaniljepulver og HUSK. Pisk æggehviderne til stift skum og vend dem i dejen sammen med de revne æbler. Steg æbleomeletterne i kokosolie et par minutter på hver side til de er gyldne og bagte. Hver omelet består af 2 skefulde dej. Server dem som de er, eller med en drys flormelis eller lidt kanel.  

Prøv opskrifterne:

Æblesmør – det sunde alternativ 

Tre æbleopskrifter du må prøve!

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *