Træning: Q&A med Christiane

Q

Hvor meget fylder motion i din hverdag?

A

Åhhhh nu bliver jeg jo nødt til at være ærlig. Og ærligt så fylder det ikke så meget, dog fylder tanken om det enormt meget. Jeg ville så gerne træne, sådan dyrke motion fast en 2-3 gange om ugen. Men realiteten er bare, at det gør jeg ikke pt.

Dog er jeg et meget energisk menneske, og det er ikke fordi, jeg ikke gerne vil dyrke motion, eller fordi jeg er dårlig til det – jeg er bare bedre til at lade være, og springe over hvor gærdet er lavest – når det kommer til motion.

Q 

Hvornår har du sidst trænet?

A

Jamen det var faktisk i sidste uge med en personlig træner – jeg har nemlig besluttet at november bliver den måned, hvor jeg tager fat om træningen og via #sundnovember ikke blot tænker mere over, hvad jeg spiser, men også får dyrket motion.

Jeg er et periodemenneske – også når det kommer tit træning. Dvs. jeg kan ikke sidde her og sige, at jeg aldrig træner, for det passer ikke. Jeg har perioder, hvor jeg går all in og træner systematisk. Dog er perioderne, hvor jeg glemmer at gå all in bare længere. Meget længere.

Q 

Hvad for en type for træning kan du bedst lide?

A

Som tidligere professionel danser er jeg klart til holdtræning, og hvis jeg på nogen måde skal kunne klare mig igennem styrketræning mm, skal det være med en personlig træner, eller en veninde, der har en militant disciplin. Som danser trænede vi meget – foran et spejl – med egen kropsvægt! Aldrig styrketræning med maskiner. Det var ligesom ikke en trend dengang, der hvor jeg kom fra – kun for piger der trænede op til miss fitness og sådan noget. Man skulle også lede efter et træningscenter, det lå ikke på hvert gadehjørne som nu.

 Q

Hvad kan få dig op og i gang?

A

Jeg elsker at starte på noget nyt. Så var det Bikhram, så var det svømning, så var det boot camp etc. – jeg synes det er en fed energi, det giver mig at begynde til noget nyt – jeg glæder mig. Man laver research, melder sig til og betaler for en ydelse – nu skal du komme!!!

Men igen, jeg køber sjældent et helt år af gangen. Jeg kender mig selv for godt. Jeg kommer jo ikke 12 måneder i træk. Hvor mange kender ikke det der med, at have købt et årskort og så bruge det i 2 måneder. og resten af året står det bare og hiver penge fra din konto. Tænker det er det, som fitnesscentrene lever af – folk der ikke dukker op, men bare betaler og betaler for en ydelse, de aldrig bruger, men heller ikke siger op – for næste måned – jeg begynder næste måned. Vi kender det alle sammen. 

Q

Kan du lide at træne?

A

Jeg elsker faktisk at træne – ej det gør jeg virkelig. Man bliver så glad bagefter. Når jeg bruger min krop fysisk, gør det noget ved min energi – jeg føler mig ovenpå, og jeg føler også, at jeg gør noget godt for krop og sind. Mit problem er ikke, at jeg ikke kan lide at træne, det er bare, at jeg synes, det er så let at lade være.

Q

Hvad har du på når du træner?

A

Som tidligere danser (ja jeg ved godt, at det er anden gang, jeg nævner det! sorry but once a dancer alwayse a dancer) har jeg været vant til at træne foran et spejl non stop. Jeg går op i hvordan jeg ser ud. Indenfor træningsverden er der altid en eller anden mode eller trend, som er hot lige nu. Da jeg var i 20’erne, var det baggy jogging bukser –  så store som muligt, alt skulle gerne se slidt ud – det skulle ligne, at man var ligeglad – at tøjet var hullet, fordi man arbejdede så hårdt – men i virkeligheden gik man ud og købte T-shirts i en second-hand forretning, som var blevet slidt af en anden persons hårde arbejde ikke ens eget. Lige nu i Danmark er det de stramme løbebukser, der er in. Man skal se sporty ud. Jeg kan godt lide den trend. Jeg føler mig allerede sporty bare ved at hoppe i tøjet. Personligt er jeg til de løbebukser – i en tynd kvalitet og med en løs elastik, der ikke strammer i livet, og nogle oversized T-shirts med sports bh indenunder. Jeg har selv en sportskollektion, Lovedby Christiane, som sælges i Kvickly med lige præcis den slags sportstøj, jeg kan lide. Her går jeg meget op i, at lindingen i bukserne fx er løse.

Q 

Bruger du makeup når du træner?

A

Ha – nej det gør jeg ikke. Eller det vil sige, det kommer an på, hvornår jeg træner. For jeg tager ikke min makeup af for at træne. Så er det efter arbejde, har jeg makeup på, er det om morgenen, eller i weekenden, er det uden.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være