Sådan får du mere glæde i dit liv 

Sundhed er ikke kun at spise det rigtige mad, det er også at have det godt med sin krop, sit sind, sine medmennesker, sin sjæl og mange andre ting. Vi opfordrer dig til at have en sund november sammen med os, for det er oplevelsen af at være i balance, der gør at vi føler os godt tilpas.

Vi er gode til at kritisere os selv, og især for alle de egenskaber, som vi ikke har. I ”Alle kvinders sundhedsbibel” fortæller Lone Rasmussen som er blogger, at hvis vi virkelig elsker os selv og synes vi er den dejligste i hele verdenen, så vil vi automatisk foretage nogle bedre handlinger. Men vi er nødt til at lære at elske os selv, for det nytter ikke, at vi ikke kan lide os selv for den vi er.

Skaf tid til dig selv – lav ting, der gør dig glad
Du skal have tid til at have det sjovt, for der findes intet bedre end at få lov til at grine og lave noget som gør en glad. Om det så er ridning, dans i køkkenet eller at sidde med et dameblad og en kop kaffe det er lige meget. Men hvis vi ikke husker at nyde alle disse muligheder i livet, så går vi glip af alt det gode.

Træf bedre valg
Når vi er lækkersultne så lad være med at tage i Netto for at købe en citronmåne, hvor holdbarheden er rigtig mange år eller deromkring. Smut i stedet forbi din lokale bager og køb en kanelsnegl. Den kan kun holde til dagen efter, og allerede der har du valgt at træffe bedre valg for dig selv.

Få nok mad
Vi har alle forskellige vaner når det gælder mad. Det er meget få som faktisk har et naturligt forhold mens overraskende mange har problemer med deres mad. Det er vigtigt at vi får nok mad, men det handler også om at vælge det rigtige, og finde ud af hvad der giver mest næring.

Få nok søvn
Flere af os sover for lidt, og det gør at vi bliver trætte og udkørte. Det kan være rigtig svært at give slip på vores gøremål, og det kan til tider være en kamp at få det hele til at hænge sammen. Få styr på din søvn, da den er med til at du kan fungere optimalt, og så er den med til at gøre dig glad.

Tag dig venindetid
Vi SKAL have venindetid, hvor vi kan få grint og sludderet.

Hold op med at skælde dig selv ud
Vi skal forstå hvor pragtfulde vi er. Vi tror vi skal være ligesom alle modellerne fra fjernsynet, men det skal vi ikke. Lad være med hele tiden at spekulere på hvad folk tænker om dig. Find i stedet styrkerne i dig selv, det giver dig overskud til at finde glæden, og det gør dig til den du er.

Kilde: Alle kvinders sundhedsbibel – Kost, træning og livsstil, der gør dig stærk og vital af Umahro Cadogan

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og