Kardemomme kogte quiñoa

Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duo’en David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories. De har været så søde at dele denne lækre opskrift med os.
Ingredienser

2,5 dl (180g) rå quiñoa

5 dl vand

1 tsk. kardemommekerner (uden kapsel)

4 rå rødbeder

2 æbler

1 håndfuld (50 g) rødbede blade eller andet grønt

100 g fetaost af får- eller gedemælk

1 spsk. kold-presset oliven olie

Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duo’en David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories. De har været så søde at dele denne lækre opskrift med os.

Sådan gør du

Skyl quiñoa grundigt i en si. Hæld det i en gryde sammen med de 5 dl vand og kardemommekerner, læg låg på. Når det koger, så skru straks ned for varmen, og lad det småsimre i 15 minutter. Tag gryden af varmen, og lad quiñoaen trække i fem minutter under låg. Hæld det op i en stor skål, og lad det afkøle, imens de øvrige ingredienser forberedes. Skræl og riv rødbederne. Skær æblerne i tynde skiver. Skyl salatbladene. Bland alt med den kogte quiñoa. Smuldr fetaosten over salaten, og hæld olivenolien over. Server.

 

Læs også: Glutenfri granola med kardemomme

Læs også: Sensommersalat med kardemomme mariande

Læs også: Green Kitchen Stories

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide