Sensommersalat med kardemomme

Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duo’en David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories. De har været så søde at dele denne lækre opskrift med os.
Ingredienser

4 friske abrikoser, blommer eller ferskener

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft eller appelsinsaft

1/2 tsk. stødt kardemomme

2 håndfulde (100 g) spæde salat blade

2 modne avokado

200 g kogte kikærter

4 spsk. (40 g) skallede pistacienødder

Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duo’en David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories. De har været så søde at dele denne lækre opskrift med os.

Sådan gør du

Skær frugten ud i skiver, og læg skiverne i en dyb tallerken. Hæld saften og stødt kardemomme over, og lad frugterne marinere, imens de øvrige ingredienser forberedes. Skyl salatbladene, skyl kikærterne, og skær avokadoerne i tern. Bland i en stor skål. Arranger de marinerede frugter over salaten, og drys med hakkede pistacienødder. Server.

LÆS OGSÅ: Kardemomme kogte quiñoa med beder & æble

LÆS OGSÅ: Glutenfri granola med kardemomme

LÆS OGSÅ: Green Kitchen Stories

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum