4 friske abrikoser, blommer eller ferskener
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft eller appelsinsaft
1/2 tsk. stødt kardemomme
2 håndfulde (100 g) spæde salat blade
2 modne avokado
200 g kogte kikærter
4 spsk. (40 g) skallede pistacienødder
Vi har her på redaktionen været så heldige at få besøg af duo’en David og Luise, som står bag bloggen Green Kitchen Stories. De har været så søde at dele denne lækre opskrift med os.
Sådan gør du
Skær frugten ud i skiver, og læg skiverne i en dyb tallerken. Hæld saften og stødt kardemomme over, og lad frugterne marinere, imens de øvrige ingredienser forberedes. Skyl salatbladene, skyl kikærterne, og skær avokadoerne i tern. Bland i en stor skål. Arranger de marinerede frugter over salaten, og drys med hakkede pistacienødder. Server.
LÆS OGSÅ: Kardemomme kogte quiñoa med beder & æble
LÆS OGSÅ: Glutenfri granola med kardemomme
LÆS OGSÅ: Green Kitchen Stories